Kemal Kılıçdaroğlu büyük tehlikeyi anlattı akp'li bir şahıs nedense çok rahatsız oldu.

2589 izlenme 01 Kasım 2022
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu büyük tehlikeyi anlattı akp'li bir şahıs nedense çok rahatsız oldu.


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından uyuşturucuyla mücadele konusunda bir video paylaştı.

KRT TV programcısı Hacer Foggo ile çektiği videoda AKP iktidarına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımında “Türkiye'de bir me****tamin salgını var. Sarayın düzeni bu salgını besliyor. Bakmayın ‘okul önünde uyuşturucu satanın bacaklarını kırarız’ palavrasına. Bugün size Sarayın kara para ile bu zehiri nasıl sokaklarımıza davet ettiğini anlatacağım. Kirli paranın sonucudur bu” ifadelerini kullandı.


Kılıçdaroğlu, videoda özetle şunları söyledi:

Özellikle met ile savaşmamız lazım. Gençlerimizi, sokaklarımızı savunmak için vereceğimiz çok önemli bir savaş.
Gelelim ‘Okul önünde yakaladığınız uyuşturucu satıcısının bacağını kırın’ diyen nam-ı diğer fotoroman Süleyman’a. O da fotoromancı ya. Saray da çok iyi biliyor ki, bu uyuşturucuları kendileri davet ettiler bu ülkeye. ‘Paralarınızı getirin, her şeye göz yumacağız’ dediler. Göz yumdular.

'YAZIKLAR OLSUN ONLARA'

Bunlar onunla, bununla poz veren, -gençlerin diliyle söyleyeyim- Breaking Bad Süleyman, ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Yazıklar olsun onlara.

Belediye başkanlarımızla da konuştuk. Bu sokaklarda çocuklarımız için, gencecik evlatlarımız için mücadele vereceğiz. Bu çetelere, bu rezil adamlara ne ülkemizi ne de sokaklarımızı asla teslim etmeyeceğiz.

Kılıçdaroğlu'nun gönderme yaptığı, tüm dünyada çok konuşulan Breaking Bad adlı dizide metamfetamin üreterek uyuşturucu ticareti yapan bir öğretmenin hikayesi anlatılıyor.

Sürekli karanlık kişilerle fotoğrafı çıkan akp'li soylu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine cevap vermeye çalıştı: "Eğer bu attığın iftiranın bir kuruşunu ispat etmezsen namertsin diyoruz. Tabii namertliğin elbette ki kendisi açısından bir değeri varsa. Anlaşılan o ki Kılıçdaroğlu, 'Türkiye Yüzyılı'nı, anlaşılan o ki Türkiye'nin arabası TOGG'u, anlaşılan o ki Türkiye'nin başarılarını, her halde bu yıllardır uluslararası istihbarat örgütlerinin hemen hemen her dönem attığı bu bayatlamış iftiraları ve yalanları tekrar Türkiye'ye atarak gündemi değiştireceğini zannediyor. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Protesto için küfür ederek dolar yakan adam (KÜFÜR İÇERİKLİDİR) Kızıl Goncalar'ın yapımcısı: ''Bize savaş açtılar ama sonuna kadar mücadele edeceğiz'' İlber Ortaylı, akp genel başkan yardımcısının 'Suriyeliler değil Türkler Gitsin' sözlerine tepki gösterdi Maltepe'de sayım rezaletleri bitmek bilmiyor: Sayılmış sandıklara iptal