Kemal Kılıçdaroğlu: “Kazansaydık farklı bir şey olacaktı. Kazanamadık ama dünyanın sonu değil. Yapılan ilk seçim de değil, son seçim de değil."

610 izlenme 10 Temmuz 2023
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu: “Kazansaydık farklı bir şey olacaktı. Kazanamadık ama bu, dünyanın sonu değil. Yapılan ilk seçim de değil, son seçim de değil."


Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben de çalıştım, siz de çalıştınız. Çalıştıysak vicdanen müsterihiz. Çalıştık, ne yapalım? Bir işin içinde asıl hedefimiz ne? Kazanmak. Kazansaydık farklı bir şey olacaktı. Kazanamadık ama bu, dünyanın sonu değil. Yapılan ilk seçim de değil, son seçim de değil. Dolayısıyla biz, yine gücümüzü koruyarak, çok az farkla kaybettik; o zaman oturacağız, konuşacağız. Vatandaşla oturup konuşacağız. ‘Bak kardeşim; vermedin oy, eyvallah. Ben seni suçlamıyorum. Belki dedin bunlar daha iyilerini yaparlar. Ama şimdi öyle bir tablo yok. Sen de yaşıyorsun, görüyorsun. O zaman bunun değişmesi lazım’. Bizim vatandaşı ikna etmemiz lazım” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

YİNE KENDİ KENDİNİ YALANLADI Haber bültenini Demet Evgar'ın açması izleyenleri şaşırttı Depremzede halkın kullanacağı çadırları satan Kızılay Bakın Kimlere 60.000 ev yapmış. Kızılay Başkanı Bizzat Anlatıyor Abdullah Gül: Siyasal İslam bütün dünyada çöktü. Gezi olaylarıyla gurur duyuyorum