Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programda, karanlık oluşumun reklamı yayınlandı. olay sosyal medyada büyük tepkiye sebep oldu.

9974 izlenme 14 Ocak 2023
Reklamlar
Uğur Dündar buna ne demiş bakın ⬆

Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programda, karanlık oluşumun reklamı yayınlandı. olay sosyal medyada tepkiye sebep oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk alan kanal, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından olası bir kaosun sorumlusu olarak gösterilen, Başkenti İstanbul, dili Arapça olan Asrika adında bir şeriat devleti kurmak isteyen SADAT’ın reklamını yayınladı.


SOSYAL MEDYA DA GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI.

-Kılıçdaroğlu’nun katıldığı TV100 yayınında SADAT’ın reklamı…   SADAT’ın reklamını ben daha önce hiç görmedim. Bu konu araştırılmalı, TV100 ve daha ilk programını yapan Uğur Dündar açıklama yapmalı.   İnsanlar, seçim güvenliğinden bu kadar korkuyorken bu açık bir meydan okumadır.
*
-Kılıçdaroğlu yayındayken koyulan SADAT reklamı açık bir provokasyon ve tehdittir. TV100 yönetimi ve Uğur Dündar özür dilemeli, sorumlular istifa etmelidir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Günün Fıkrası. Tayyip: 'Türkiye Düzensiz Göçü Engellemiştir' Ekrem İmamoğlu'na Kur'an-ı Kerim sallayan provokatörün kirli çamaşırları ortaya döküldü. Parti Kuracağı iddia edilen isim, O Kadına Konuştu Erdoğan'ın aldığı 80 milyonluk 4 lüks araca yakışır az bile diyen Bursa'lı vatandaşlar