Kemal Kılıçdaroğlu: Siyasete giren kişi zenginleşmişse, açık söylüyorum, bilin ki hırsızlık yapıyor

214 izlenme 22 Temmuz 2022
Reklamlar
K.Kılıçdaroğlu şunları söyledi: Bir vatandaşımız, bir ailemiz eğer yatağa aç giriyorsa hepimizin oturup düşünmesi lazım. Kanaat önderi, siz kendiniz ‘ben kanaat önderiyim’ derseniz kanaat önderi olmazsanız. Sizi kanaat önderi yapan toplumun kendisidir. Vatandaş sizi kanaat önderi yapar. Bir sorunla karşılaştığında gelir önce sizin kapınızı çalar. Der ki böyle bir derdim var nasıl çözeyim diye. 

 Birbirimiz tanımamız lazım. Sizden farklı bir yaşantım yok benim. Dolasıyla benim öyle saraylara, lüks hayatlara falan ihtiyacım yok. Onlar beni rahatsız eder. Benim vatandaşım eğer huzur içinde yaşıyorsa ben de huzur içinde yaşarım.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ülkeye İhanette Son Nokta. Et fiyatlarının Yükselme Nedeni Ortaya Çıktı Bahçeli; 'Bizim sarayla anlaştığımızı namertçe söylediler' O Sözleri yeniden gündemde: Selçuk Tepeli "200 bin trol yerine 200 bin sığır beslense, ekonomi bu kadar berbat olmazdı" Bir Suriyeli 'Onurlu milletin onurlu lideri olur' diyerek tayyip'i desteklediğini söyleyince çevresindeki vatandaşlar küplere bindi