All News
27 Eylül 2023 ( 525 izlenme )
Reklamlar

Öyle bedavaya destek yok demişti, 30 milyonluk malikane almış.

Ne domuz bağı ne Kandil dağı demişti! Sinan Oğan 30 milyonluk malikane mi aldı?

14 Mayıs'ta ilk tur seçimlerde “Cehennemin kapılarını kapatacağız” diyen ve 100 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanı adayı olan ancak kendisini destekleyenleri şoke eden bir kararla ikinci turda Tayyip'ı destekleyen Sinan Oğan'ın 30 milyonluk bir malikane aldığı iddia edildi.

Ne domuz bağı ne Kandil dağı demişti! Sinan Oğan 30 milyonluk malikane mi aldı?

“Ne domuz bağı, ne Kandil dağı” diyerek Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’na karşı ATA İttifakı’nın adayı olarak ortaya çıkan Sinan Oğan, ikinci turda Tayyip Erdoğan’ı desteklemesi sonucu seçmenden büyük tepki görmüştü.

Seçim sonrası sessizliğiyle dikkat çeken Oğan, son olarak 6 milyon değerindeki araçla gündeme geldi.

TAM 30 MİLYONLUK MALİKANE

Erdem Atay isimli gazetecinin haberine göre, Sinan Oğan, yaklaşık 10 gün önce, 30 milyon değerinde müştemilatlı bir malikane aldı.

7 dönümlük arsa ve 800 m2’den oluşan malikane, Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek semtinin Tulumtaş mahallesinde bulunuyor.

Yukarıda adı geçen gazeteci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: 
"‘Bize sorup doğrulama gereği duymadan’ demişti Sinan Oğan.
Biz 30 milyonluk malikaneyi duyduğumuzda önce kendisini aradık.  Açmadı…  
Sonra mesaj çektik…  ‘Bu iddia doğru mu’ diye.  
Mesajı gördü. 2 gündür yanıt vermedi. Haberi yaptık.   
Şimdi sorumuz şu: Ev, pardon, Malikane aldığınız doğru mu?"

12 MİLYONLUK ARAÇ TARTIŞMASI

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, “Sinan Oğan seçimlerden sonra arabasını değiştirdi. 12 milyon liralık bir Alman arabasına biniyor artık” iddiasında bulunmuştu.

Oğan, Zeyrek’e verdiği yanıtta aracın 6 milyon lira olduğunu belirterek, “Bırakın 12 milyonu, 10 milyona, hatta 9 milyona ve hatta 8 milyona satmaya hazırım.” ifadelerini kullanmıştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gustavo Petro, Kolombiya cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu kazandı Uzun Bir Aradan Sonra Mısırda Görüşme Peker'i Az Tanıdığını Söyleyen Şahıs, Sedat Peker'den 80.000 TL.lik Mücevher Hediyesi Almış 2022 yılında dünyada gıda fiyatları, yüzde 1 geriledi. Türkiye'de yüzde 77 arttı (o 77'de TUİK rakamı)