All News
15 Ekim 2020 ( 540 izlenme )
Reklamlar

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Mini Etek Giyen Öğretmenlerin Bilgisinin İstedi!

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Mini Etek Giyen Öğretmenlerin Bilgisinin İstedi!

Mersin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir okulun müdürlüğüne gönderilen resmi yazıda, velilerin CİMER'e şikayette bulunduğu ifade edildi. OdaTV'nin haberine göre, okul müdürüne gönderilen yazıda; dekolteli ve mini etekli öğretmenler şikayet edilirken, söz konusu iddiaların incelenip, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bilgi verilmesi istendi.

Mersin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi üzerinden müdürlüğümüze yönlendirilen başvuruda velisi bazı bayan öğretmenlerin ‘dekolteninde dekoltesi giyim tarzları olduğu, mini etekli öğretmenlerin ergenlik çağındaki öğrencilerin karşısında nasıl bir eğitim verebildiği, yarınlarımızın geleceği erkek ve kız öğrencilerimiz öğretmenlerimiz örnek aldığı’ ile ilgili iddiaların gizlilik esaslarına riayet edilerek incelenmesi ve en geç 16.10.2020 Cuma günü mesai bitimine kadar müdürlüğümüze bilgi verilmesi hususunda;
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim"

Söz konusu yazı tartışma yaratırken, Mersin Barosu Başkanı Avukat Bilgin Yeşilboğaz ilgili resmi yazının eline geçmesiyle sosyal medyada paylaşım yaptı ve olayı, "Eğitimi hallettiniz sıra öğretmenlerin giyim kuşamları ile ilgili soruşturmaya mı geldi? Başka işiniz yok mu" notuyla duyurdu.
İşte o paylaşım ve o yazı:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Uzun Bir Aradan Sonra Mısırda Görüşme Ahlaksız sözler ' 5 yaşında bir çocuk ebeveyni yanında olmaksızın sokakta ne yapıyor ? ' Tunç Soyer, İftiracı Akepe Medyasına Cevap Verdi: 'Bu Olay Artık Bardağı Taşırdı' Bahçeli'nin FETÖ ile ilgili iddiası sonrası o marketin Üst Düzey Yöneticisinden Cevap geldi: Bu ülkenin güzel insanları yalanlarınıza hiçbir şekilde itibar etmedi.