All News
19 Haziran 2023 ( 5623 izlenme )
Reklamlar

Kendi Kendini Rezil Eden Bir Şahıs: Abdüllatif Şener

CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener'in açıklamalarının ardından gözler oy kullandığı sandığa çevrildi. 

CHP'den yeniden milletvekili adayı gösterilmeyen Abdüllatif Şener'in, son dönemlerde hep CHP’yi hem de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert şekilde hedef alması gündem oluyor. Son olarak dün akşam katıldığı canlı yayında CHP'den istifa ettiğini söyleyen Şener, birinci turda ATA İttifakının cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a oy verdiğini, ikinci turdaysa geçersiz oy kullandığını söyledi.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan da Şener'in oy kullandığı sandığın tutanağına ulaştı ve sandıkta görev yapan CHP'li müşahitlerle görüştü. Sandık tutanağına bakıldığında tüm oyların geçerli sayıldığı görülürken, ilk turda Oğan'a Abdüllatif Şener, canlı yayında bize “Cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turunda Sinan Oğan’a oy verdiğini, ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını” söylemişti.

Pehlivan şunları söyledi:

Edindiğim bilgiye göre, Şener oyunu ailesiyle birlikte Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kullandı. Sandık numarası ise 4090. 4090 numaralı sandıkta görevli CHP müşahidi ile görüştüm. Kendisi Şener’in ikinci turda o sandıkta oy kullandığına tanık olduğunu belirtti. Ve ikinci turdaki o sandıktaki tutanakları inceledim.

Buna göre, o sandıkta toplam 321 seçmen oy kullanmış. Sanıktan 57 oy Recep Tayyip Erdoğan’a, 264 oy ise Kemal Kılıçdaroğlu’na çıkmış. Asıl çarpıcı olan ise şu: Sandıktan hiç geçersiz oy çıkmamış. Yani, Şener iddia ettiği gibi geçersiz oy kullanmamış. O sırada CHP’den istifa ettiği ve ilk turda Sinan Oğan’a oy verdiği düşünülürse, Abdüllatif Şener’in ikinci turda Erdoğan’a oy verdiği kanısını güçlendiriyor. Kaldı ki, aynı sandıkta birinci turda çıkan 11 Sinan Oğan oyunun hepsinin Recep Tayyip Erdoğan’a gittiği de gözlemleniyor. Bu son duruma dair Şener’i aradım, mesaj da attım ancak ulaşamadım. İşte Abdüllatif Şener’in oy kullandığı sandığa dair 28 Mayıs tarihli sonuç tutanağı…

detailphotofancybox0

Şener açıklamaları büyük tepki çekerken; seçim sürecinde oy vermediği Kemal Kılıçdaroğlu için yaptığı paylaşımlar gündem oldu. O paylaşımlardan bazıları şöyle: 

detailphotofancybox1

detailphotofancybox2


detailphotofancybox4


alıntı: Krttv

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son seçim anketi açıklandı ERDOĞAN VE AİLESİNİN SERVETİ DÜNYA’YI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ İstedikleri Şarkıyı Bilmediği için Müzisyeni Canice Katleden 3 kişi Bürokrat Çıktı. Öldürülen Onur Şener'in arkadaşı yaşananları anlattı Türkiye'den Tunus'a 200 milyon dolar kredi