Kendini eleştiren kadın gazeteciye tepki gösterdi: 'Bir oradasın bir burada, Ben çizgimi Tarafsız objektif olarak sürdürüyorum'

5241 izlenme 26 Nisan 2023
Reklamlar
Gazeteci Sevilay Yılman, halk arasında tüpçü olarak tanımlanan şahsa satılan tv. kanalında kendisiyle ilgli eleştiriler gelince twitter'den bu mesajları yazdı.
Bu mesajları okuyan Ahmet Hakan isimli şahıs, 'Durmadan taraf değiştiriyorsun ben hep objektifim' diyerek kendini savunmaya çalıştı.
İşte gazeteci Sevilay Yılman'ın Yazdıkları:
Sataşan kendileri… Adım geçince mesleki duruşumla ilgili itibar suikasti yapan kendileri… Yanıt verince de çılgına dönen yine kendileri!
Cevap veriyorum sana Ahmet Hakan
Sen AK Parti’ye muhalif olduğun için değil… Askerlikten yırtmak için çevirdiğin film gibi olayların kapı gibi belgelerini ele geçirdiğim için yazdım o yazıları! Netflixlik o çürük raporunun hikayesini tüm memleket okusun diye yazdım.

Azılı bir muhalif görüntüsü verip de bir yandan da kardeşin Abdullah’ın TRT’den milyon dolarlık işleri nasıl aldığını belgeleri ile yazdım.

 Ve sen ne yaptın? 

O dönem Sabah Gazetesi’nin patronu Ahmet Çalık’ı, Başbakan Erdoğan’ı “Susturun şu kadını yoksa ben de sizi yazacağım” diyerek köşenden tehdit ettin! 

Ahlaksız demişsin bana yayınında…

Aynen iade ediyorum!

Ahlaksız da, utanmaz da sensin! 
Hayır lütfen… Çürük Ahmet demeyin… Hakarete giriyor… 

Ama, “Dalaksız” diyebilirsiniz sorun yok zira beni dava ettiğinde öyle yazdım diye savcı takipsizlik kararı verdi. 

Savcı; Ahmet Hakan şikayetçi hakkınızda.Hakaret etmişsiniz

Ben; Ne demişim efendim hakaret olarak?

Savcı; Dalaksız demişsiniz…

Ben;Efendim ben onu hakaret mahiyetinde etmedim ki. Dalağı yok çünkü😳 Dalaksız! Dalağı kopmuş! Varda dalağı buna rağmen ben böyle diyorsam haklısınız ama dalaksız bir insan için dalaksız demem niye hakaret oluyor ki?? 😂😂😂

Hatırladın mı Ahmet Hakan?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tayyip'e adrese teslim sözler: 'Buradan evladın milyon dolarları ABD'ye gönderecek Bay Kemal de bunu seyredecek?" Akşener'e 'ekonomi konuşma' demişti...Sonra ekonomi yüzünden ağladı ABD Temsilciler Meclisi Türkiye'ye yaptırımları kabul etti: Erdoğan'ın mal varlığı araştırılacak Hükümetin emekliye zam oyunu