Kendisine din adamı süsü veren şahıs: ' 'Geçinemiyoruz' diyenlerin ücretlerinin düşürülmesi gerekir'

935 izlenme 12 Eylül 2022
Reklamlar
Kendisini Mevlevi şeyhi olarak tanıtan ve Bursa’daki Karabaş-i Veli Tekkesi oluşumunun başında bulunan şahsın açıklamalarına tepki gösteren Hz. Mevlana’nın torunları, bu kişinin sahte Mevlevi şeyhi olduğunu ve faaliyetlerinin engellenmesi gerektiğini ifade ettiler.

“Geçinemiyoruz” diyenlerin ücretlerinin düşürülmesinin ‘sünnet’ olduğunu söylediği videoyla gündeme gelen Mustafa Özbağ, Mevlana’nın torunlarının da hedefinde.    ‘Sahte fatura düzenlemek’ suçundan hapis cezasına çarptırılan Özbağ’ın Mevleviliğe büyük zarar verdiğini söyleyen Hz. Mevlana’nın 22. kuşaktan torunu ve Uluslararası Mevlana Vakfı Başkanı Faruk Hemdem Çelebi, “Bu şahıs Hazreti Mevlana’yı kendisine alet etmekten geri durmuyor. 

Mevlana öğreti ve inançlarının bu şekilde istismar edilmesi bizi derinden yaralıyor” dedi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın damadıyla süleyman soylu arasında uzun süredir olduğu söylenen gerginlik gün yüzüne çıktı Bu Meczuplara Bir Dur Diyecek Yok mu?: 'CHP Gelirse Namazı Abdesti Kaldıracak, Cehennemde Cayır Cayır Yanarsın' Çocuk yaşta evlilik affı yeniden Meclis'e geliyor. Konuşmasını okuduğu prompter bozulunca dondu kaldı