All News
04 Nisan 2018 ( 578 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu otostop çeken üniversitelileri okula bıraktı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) okuyan öğrenciler toplu taşıma yetersiz olduğu için zaman zaman otostop çekerek sağlıyor. 


Bir grup öğrencinin otostop çektiği güzergahtan geçen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bir grup öğrencinin talebine kayıtsız kalmadı. 


Genel Merkez binasına doğru ODTÜ içerisinden geçiş yapan Kılıçdaroğlu öğrencileri tek tek bölümlerine kadar bıraktı. Kılıçdaroğlu ile anı fotoğrafı çektiren öğrenciler bir sosyal medya grubunda bu fotoğrafı paylaştı.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre CHP lideri sık sık yolda otostop yapan öğrencileri aracına alarak birlikte seyahat ediyor. Hacettepe Üniversitesi’nde ders verdiği dönemden bu yana öğrencileri aracına konuk eden Kılıçdaroğlu sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Bindikleri araçta Kılıçdaroğlu’nu karşılarında görünce şaşıran öğrencilerin eleştirileri, övgüleri ve talepleriyle süren yolculuk okul binalarının önünde sona eriyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meteoroloji 28 ilde yaşayanları Uyardı Kısa sürede trilyoner olan bazı şahısların mal varlıklarına el kondu Instagram add your birthday ne demek? Instagram neden doğum günü istiyor? Kılıçdaroğlu'ndan çok önemli açıklamalar: ' Bizim tanımadığımız seçimi İnce tanıdı '