Kılıçdaroğlu'nun ortaya çıkardığı Man adası yolsuzluğunda Dikkat çeken gelişme

445 izlenme 03 Mayıs 2022
Reklamlar
Tayyip'ın eski doktoru ve 22. Dönem AKP Balıkesir eski Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, sosyal medya hesabından Man Adası ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.  tayyip ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında dava konusu olan  Man Adası iddialarını yerinden incelediğini belirten Çömez, "Fakat öğrendik ki bu şirket, Kılıçdaroğlu’nun iddialarından 3 ay sonra kapanmış" ifadelerine yer verdi.   


Tam 15 milyon dolarlık para transferini içeren, "vergi cenneti" Man Adası merkezli bu olay, ilk olarak 2017'de gündeme gelmiş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kanıt olarak gösterdiği tüm dekontların doğruluğu kabul edilmesine rağmen takipsizlikle sonuçlandırılmıştı.  Kılıçdaroğlu’nun iddialarının ardından tayyip "İspat et, ispat ettiğin anda ben cumhurbaşkanlığını, siyaseti bırakacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Savaşta Olduğu Yakılıp Yıkıldığı İddia Edilen Suriye'de Yapılan Karnaval İzleyenleri Şaşırttı. 2022 emekli bayram ikramiyesi ne kadar, bayram ikramiyesi ne zaman verilecek Anayasa Mahkemesinden Işıklar Yanıyor Paylaşımı İçin Açıklama Yandaş Konuşmacı, Yaşar Okuyan örneği verince İsmail Saymaz öyle örnekler verdi ki