Katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kazaya makas atarak ilerleyen aracın neden olduğu anlaşıldı.

1773 izlenme 02 Temmuz 2023
Reklamlar
İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde arkadan gelen hafif ticari aracın trafiktekilerin can güvenliğini hiçe sayarak makas atıp karşı şeride geçtiği ve kontrolü kaybedip diğer otomobile çarptığı anlar görüldü.

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında İzmir-Aydın Yolu Kısık Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Torbalı istikametine seyir halinde olan 18 yaşındaki Y.K. idaresindeki hafif ticari araç, makas atmak istediği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle sol şeritte ilerleyen Özcan Özer (57) idaresindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak refüjü aşan Özcan Özer idaresindeki otomobil, karşı yola geçti ve Torbalı'dan İzmir istikametine seyir halinde olan İsmail A. idaresindeki minibüsle kafa kafaya çarpışınca ortalık savaş alanına döndü.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede otomobil içerisinde bulunan Özcan Özer'in eşi Sibel Özer (54) ve ablası Şengül Acar'ın (69) kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 

 Kazada otomobilde bulunan sürücü Özcan Özer ve oğlu Ali Alperen Özer ile minibüste bulunan Mustafa Karaca ise kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ümit Özdağ'ın yeni hazırladığı komploları açıkladı. Ekrem İmamoğlu'nun kanal İstanbul hakkında yaptığı eski bir konuşma yeniden gündem oldu Yandaş kanalda Kemal Kılıçdaroğlu'nu ''Proje adamı'' olarak tanımladı, ''Ekrem İmamoğlu topun ağzında'' dedi Tayyip: “Ana muhalefet ve yanındakiler 'Mültecileri ülkelerine göndereceğiz' diyorlar. Biz göndermeyeceğiz'