Özel halk otobüsçüleri ve dolmuşçular iş bırakma kararı alınca; Mansur Yavaş bu açıklamayı yaptı

297 izlenme 10 Mart 2022
Reklamlar
Mansur Yavaş, özel halk otobüsü ve dolmuşçu art arda gelen zamlar nedeniyle hizmet vermeyeceklerini açıklamasının ardından açıklama yaptı. 
Yavaş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Özel halk otobüsü ve dolmuşçu esnafımız artan maliyetler karşısında hizmete devam edemeyeceklerini bildirdi. Mağduriyet yaşamamanız adına tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. En kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz" dedi.   
Yavaş'ın açıklaması şöyle:   
"Ankara’da hizmet veren özel halk otobüsü ve dolmuşçu esnafı, yaşanılan ekonomik zorluklar ve artan akaryakıt maliyeti karşısında ulaşım bedelinin en az 8 lira olmasını talep etmektedir. Özel toplu taşıma esnafları ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının belirlediği ücretsiz taşıma bedelinin de Belediyemiz tarafından karşılanmasını talep etmektedir. Bugünkü ekonomik şartlarda, bu talepleri ne vatandaşlarımızın ne de belediyemizin karşılaması mümkün değildir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe genel başkanı, Ekrem İmamoğlu için 'Beyefendi ortalıkta yok ben hiç tatil yapmadım' demişti İlber Ortaylı, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları hakkında konuştu: "Bir tanesi öldü, fesli.." Biz bir yere gitmiyoruz, gitmeyi aklımızdan geçirmiyoruz, hala geleceğiniz varsa göreceğiniz de var diyoruz. Tanju Özcan ile A. Şener arasında canlı yayında tartışma: 'Kılıçdaroğlu’nu yıllarca sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştığı için eleştirdim."