Mansur Yavaş'ın zafer konuşması

327 izlenme 31 Mart 2024
Reklamlar

Mansur Yavaş zaferini ilan ederek konuşma yaptı:

 Sıra geldi müjdelerimize. Biliyorsunuz Çankaya, Yenimahalle ve Elmadağ belediyelerimiz vardı. 3 taneydi. Bunlara bakın kaç belediye ilave oldu. Ayaş Belediyesi'ni kazandık. Hayırlı uğurlu olsun. Beypazarı Belediyesi'ni kazandık, hayırlı uğurlu olsun. Etimesgut'ta çok öndeyiz, henüz sayılıyor. Gölbaşı'nda çok öndeyiz, henüz sayılıyor. Güldür Belediyesi'ni kazandık. Haymana Belediyesi'ni kazandık.

* Kalecik Belediyesi'ni kazandık. Keçiören'de kazanmaya çok çok yakınız. Televizyonlarda söylemiştim: 'Pastanın üzerinde çileğimiz Keçiören olacak' diye. 1-2 saate kadar sonuç açıklanır. Kahramankazan'da şu anda 2 bin oy öndeyiz. Kahramankazan Belediyesi geliyor. Mamak'ta çok öndeyiz. O da 1 saate kadar geliyor. Nallıhan Belediyesi'ni kazandık. Polatlı Belediyesi'ni kazandık. Şereflikoçhisar Belediyesi'ni kazandık. Belediye Meclisi'nde çoğunluğu kazanıyoruz."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu kendisini yalancılıkla suçlayan erdoğan'a videolu cevap verdi Bizi kıskanan dünya ülkelerinde akaryakıt fiyatları yıllık bazda ne kadar arttı? Diyarbakırlı İşadamının Videolarına Engel Getirildi. İşte Onlardan Biri Ecevit'in Partisini Satan Adam Konuştu: Deniz Gezmiş bugün yaşasaydı Erdoğan'a oy verirdi.