All News
08 Ekim 2024 ( 751 izlenme )
Reklamlar

O cani hakkında detaylar ortaya çıktı: İmam hatipte okumuş.


Katil ilk önce Eyüpsultan’da kendisinin yaşamış olduğu evde Ayşenur Halil’i daha sonrasında da Fatih’teki Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner’in k.fasını keserek aşağıya atmıştı. 

Milyonlarca kişi Semih Çelik hakkında detaylara ulaşmaya çalışırken yaşananlar sonrasında Çelik’in babası Adem Çelik ve İkbal Uzuner’in babası Hasan Uzuner’in emniyet yetkililerine verdiği ifadeler ortaya çıktı.

"KASAPLIĞI ÖĞRENDİ"

Bir süre sonra kasap olmak istedi. Kendisi Rami Meydan'da bir iş yerinde çalışmaya başladı. Kasaplığı öğrendi. En son Bayrampaşa'da çalışıyordu. Bundan 9 ay kadar önce bıraktı. Evde kendisinin altın birikimleri vardı. İhtiyaçlarını bunları satarak karşılıyordu.

"2 YILDAN BERİ UYUŞTURUCU MADDE KULLANIYORDU"

Kendisi 2 yıldan beri uyuşturucu madde kullanıyordu. Davranış değişikliğinden, duygu durum bozukluğundan bunu tahmin edebiliyordum. Ama uyuşturucu maddeyi nerden, nasıl temin ettiği hakkında bilgim yoktu.

"KASAPLIK ALETLERİ ODASINDAYDI"

Kasaplıktan edindiği et kesme aletlerini odasında tutuyordu. Ben bu aletleri almak istediğimde aşırı sinirlenerek 'Sakın dokunma, onlar benim' dedi. Ben de üzerine gidersem kendisine bir zarar verir diye korktuğumdan 'Tamam' dedim.

BABA FESLİ KADİR HAYRANIYMIŞ

Bir sosyal medya kullanıcısı babanın sosyal medya hesabına ulaşarak, fesli Kadir'in hayranı olduğunu ortaya çıkardı.


NAMAZ KILIYORDU

Kadir Mısıroğlu hayranı baba Adem Çelik tarafından verilen ifadede Semih Çelik’in pandemi dönemi öncesinde Oğuz Can Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okuduğunu ve o dönemlerde de 16 yaşına kadar imanlı birisi olduğundan söz etti. Konu üzerinden örneklerde bulunan Çelik, oğlunun namaz kıldığını hatta kendisine 'Neden namaz kılmıyorsun, cehennemde yanacaksın' dediğini de söyledi.

Baba Çelik, Semih Çelik’in lise üçüncü sınıfta bazı değişikliklere girdiğini ifade ederek okulun rehber öğretmeninin anneyi arayarak, Çelik’in başka bir öğrenciden uzak durmasını istediğini de sözlerine ekledi. Verilen son bilgilerde oğlunun evde devamlı olarak bilgisayarda vakit geçirdiğini ve odasına annesi veya ablası girdiğinde telaşlanarak bilgisayarını kapattığını söyledi.



Baba, Semih Çelik’in liseyi okumak istemediğini ve sonraki yıllarda da açık öğretimden liseyi bitirdiğini belirtti.


1 yıl kadar öncesinde oğlunun odasında bazı korkutan resimler gördüğünü de söyleyen baba, Semih Çelik’in yaklaşık 2 yıldır uyuşturucu madde kullandığını da itiraf etti.

O GÖRÜNTÜ TARTIŞMALARA KONU OLDU 
Yaşanan olay Türkiye gündeminde ilk sıralarda yer alırken 19 yaşındaki cani Semih Çelik'in intihar anlarında ortaya çıkan bir görüntü yankı uyandırdı. İki genç kızı peş peşe canice katleden 19 yaşındaki cani Semih Çelik'in surlardan atlayarak intihar ettiği anlarda olay yerinde gözüken gizemli şahsın kim olduğu ortaya çıktı.

SURLARDAKİ 3. KİŞİ KİM? 
Çelik'in kendini aşağıya attığı anlarda surlarda gözüken ve tartışmaların odağındaki 3. kişinin müzakereci bir polis olduğu açıklandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İngiltere Donanma Sözcüsü, tayyip'in "İngiltere denizaltı için bizle işbirliğine gitmek istiyor" sözlerine yanıt verdi: "İngiltere'de hiç kimsenin bu görüşmelerden haberi yok!" Bahçeli'nin FETÖ ile ilgili iddiası sonrası o marketin Üst Düzey Yöneticisinden Cevap geldi: Bu ülkenin güzel insanları yalanlarınıza hiçbir şekilde itibar etmedi. Saraydaki resepsiyonun menüsü: Ejder Meyveli Smoothi, Efuli, Aloevera (Starex meyvesi eşliğinde) Emekli İkramiye Ödemeleri Başladı mı? Ne Zaman ve Ne Kadar Ödenecek?