Kendisini Ankara'ya çağıran şahsın karşısına çıkıp rezil etmişti.

239 izlenme 15 Şubat 2026
Reklamlar
İlave tv youtube kanalının sahibi, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Z. Şahin isimli şahıs hakkında, “Yine gündem olmuş” demişti. 
Buna cevap veren sözde gazetecisi ise, “Hoş kripto hoşt, gelsene bir gün Ankara’ya” cevabını vermişti. 
Havalimanında karılaştığı o şahsa: "Merhaba hatırladın mı beni, Hani Ankara''da bir denk gelelim demiştin, denk geldik. Söyle söyleyeceğini..." dedi ve ikili arasında tartışma yaşandı.  A. Kocabıyık o anları, "Ankara Esenboğa Havalimanında karşısına çıktım :))" notuyla paylaşmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yalanları ortaya çıkınca akp'nin istanbul il başkanı, açıklama yaptığı yerden hızla kaçtı Bir kadının samimi itiraf ve açıklamaları sosyal medyada büyük yankı yarattı Zamlara Tepki Büyüyor. Ankara'da vatandaşlar, pencerelerinden tencere tava çalarak tepki göstermeye başladı. Haber bülteni bitiminde sunucunun yaptığı hareket tartışma konusu oldu.