All News
04 Haziran 2021 ( 2719 izlenme )
Reklamlar

Peker'den O gazeteciye: Pazar Günü Görüşeceğiz!


Peker'den O gazeteciye: Pazar Günü Görüşeceğiz

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Habertürk'te katıldığı programdaki gazetecilerden Veyis Ateş'i hedef alan bir paylaşım yaptı.

Peker, Twitter hesabından "Habertürk kanalında süslü süleyman'ı aklamak için sözde muhalif gazeteciler çağırıp tezgahı kuran anonsçu veyis’i ( veyis ateş) yoklamalara konuk oyuncu olarak alacağız. Anonsçu veyis sen zalimin yanında saf tuttun, pazar günü görüşeceğiz. Seni de kibrit kutusuna sokacağım" diye yazdı.
Sedat Peker, programda gazetecilerin kumpasa getirildiğini belirtmiş, İsmail Saymaz'ın önemli soru soracağı sırada adı geçen kişinin engel olduğunu söylemişti. 

Peker, " İsmail Saymaz Bey'i şey tek boşa düşürdü, Veyis (Veyis Ateş), İsmail Saymaz Bey hazırlanmış, dolmuş, tam ilk girişte bir şey diyecek, tak kelepçeyi taktı. 
‘Dur, niye sinirleniyorsun’ dedi, o da ışık görmüş tavşan gibi kaldı. Bir daha da bir şey diyemedi, ne yapsaydık diyor, kalk git masadan" demişti. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rus petrolünü taşıyan gemilere sigorta yasağı Beğenmediğiniz Cumhuriyet 9 yaşındayken uçak hediye ediyordu, siz 95 yıl sonra hediye uçak alıyorsunuz S. Peker'den O akp'liye ''Eğer suç işlediysem bunları senin beni koruman sayesinde işledim'' Askere sokağa çıkma izni veren yasayı 15 Temmuz'dan iki gün önce imzalamış