All News
16 Mart 2019 ( 1288 izlenme )
Reklamlar

Ekrem İmamoğlu: ' Kulağıma fısıldayan akepe'liler var '

Yerel seçim çalışmaları kapsamında bir programa konuk olan İYİ Parti ve CHP'nin ortak İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, "Ben AK Parti'den de ciddi bir oy alacağım" ifadelerini kullandı.


İYİ Parti ve CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, Artı TV‘ye konuk oldu.İmamoğlu projelerini anlatırken "Rakiplerimizin tamamının dili biz projelerimizi açıkladıkça değişmeye başladı.

Diğer belediye başkan adayları bizim dediklerimizi gündemine alıyor.
Çocuk dedik onlar da şimdi çocuk diyor. Biz İstanbullunun parası ile yara sarıyoruz.
Destek paketlerimiz var. İlk aktarmanızı ücretsiz yapacağız. Annelere 04 yaş arası çocuklarla dolaşmanız ücretsiz olacak dedik.

Biz sosyal belediyecilik yapıyoruz. İstanbullunun parası ile İstanbul'un derdini sarıyoruz. 4 bin vatandaşımıza iş bulduk. Bunun yüzde 40'ı kadın. Kadınlarda da iş hayatına katılabilmeli" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu, projelerini anlatırken ‘Bir İstanbul ittifakı kurmak istiyorum dedi:"Ben istiyorum ki bütün partilerin seçmeninden oy alayım. İddia ediyorum bu şehri birleştirmek kutuplaştırmaktan daha kolay.

Ben özgür irademle sürece talip oluyorum. Derdimiz bir kişiyi mutlu etmek değil. Mesela öyle bir park yapacaksınız ki o parkta herkes mutlu olacak.

Çünkü hepimizin şehre gelişindeki nedeni eşitlenme… O bakımdan bizim yaratmak istediğimiz bir süreç bu.
" "AK PARTİ'DEN DE CİDDİ BİR OY ALACAĞIM" "

İstanbul ittifakını sağlamak için özellikle AKP seçmeni ile nasıl bir iletişiminiz var? Nedir sizin sahada aldığınız tepki. Bağcılar'da Esenyurt'ta daha çok görünüyorsunuz.
Nedir durum?" sorusuna cevap verirken İmamoğlu, sahadaki çalışmalarından çıkardığı sonuçlara göre AKP'den ciddi oranda oy alacağını söyledi:"12 yıllık seçim tecrübem var. Hiç bu kadar derin, samimi, sahiplenme mesajı almadım.

İnanılmaz kabul görüyorum. Yaptığımız araştırmalarda konsolidasyon görüyorum. Çok yüksek bir oy alacağımı görüyorum. Anketlerle ile ilgili sonuç vermek istemiyorum.

Ama hayatım boyunca anketlere hiç bu kadar inanasım gelmemişti. Ben AK Parti'den de ciddi bir oy alacağım.

Kulağıma fısıldayan da var, isyan edip bağıranı da var. Bu negatif ortamdan kurtulmak isteyen inanılmaz sayıda insan kulağıma fısıldıyor. Çok insan oyunu değiştirecek. Tarihi bir seçim olacak. AK Parti'ye oy vermiş ama ‘geçsenize bizim partimize' diyen çok insan görüyorum."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tayyip: ''Bir erkek olarak o saatte kız yurdunu nasıl basarsın? Nimet Hanımla niye uğraşıyorsun?'' Son seçim anketinde büyük sürpriz! Kaymakamlığa Yardım İçin Başvurduktan Sonra Habersizce akp'ye Üye Yapıldı Peker'den Şok Paylaşımlar: Perde arkasındakileri unutmadığımı anlasınlar diye bu paylaşımları hazırladım.