Babası o şahıs hakkında konuşarak ''Bir gecelik hatam'' demişti

10595 izlenme 15 Kasım 2024
Reklamlar
"Askerlik için uyarmama rağmen sahte rapor aldı sonra da 4 ay hapis cezası çıktı. Hapsi çıkınca Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına gittim. Hakan'ın hapishanede başına bir iş gelmemesi için yanına almasını rica ettim"

Bir gece birlikte olduğu kadından meydana geldiğini söyleyen Ural, "Hakan'ın annesi her şeyi hırs için yaptı" dedi.  
Hakan bir gün 'üvey babası için rahmetli babamı kaybettim' dediğinde çıktığı kanalı arayarak soy ismimin kaldırılmasını istedim. O dönem bir programa bağlanıp Hakan erkekse benim soyadımı kullanmasın dedim. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Öğretmenlerin birçoğu sadece memur olmak için öğretmen oluyor K. Kılıçdaroğlu'nun yıllar önce sorduğu ve hala cevapları verilmeyen 15 Temmuz'a dair kritik sorular Hakkındaki davalardan kurtulmak için akp'ye geçen kadın: ''Bundan sonra Cumhurbaşkanımızın himayesi altında'' Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilen kişiye beraat veren hâkime ağır ceza verildi