All News
22 Eylül 2018 ( 1622 izlenme )
Reklamlar

Oğluna pantolon alamayan baba intihar etti

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşayan tornacı baba İsmail Devrim, oğluna okulda giyeceği bir pantolon alamadığı içim intihar etti. Geçirdiği trafik kazası nedeniyle bir süredir çalışamayan baba Devrim, okulun istediği pantolonu alamadığı için oğlunun eve gönderildiğini öğrenince guru meselesi yaptı.

CEBİNDEN 20 TL ÇIKTI

Çaresiz kalan baba Devrim, eşine “Çocuklarıma bakamıyorsam, çocuğuma bir pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki” dedi ve kendini iple asarak canına kıydı. Perşembe sabahı evin banyosunda kendini iple asmış halde bulun İsmail Devrim’in cebinden 20 TL çıktı.

Körfez Yukarı Hereke’de yaşayan Devrim ailesinin lise birinci sınıf çağında bir erkek çocukları vardı. Organize Sanayii Bölgesi’nde deki firmada tornacı olarak çalışan İsmail Devrim, bir süre önce motosiklet kazası geçirdiği için çalışamıyordu.


Trafik kazasında kolu ezilen baba İsmail Devrim




“BU KOLLA NASIL ÇALIŞIRIM” DİYORDU

Kazada kolu ezilen Devrim’in işsiz kalması psikolojisini iyice yıprattı. Eşi Hafize Devrim, “Bu kazada kolu ezilmişti. Sürekli aynaya gidip koluna bakıyordu. ‘Bu kolla nasıl çalışırım’ diyordu. Bundan dolayı da üzülüyordu. Çalışamadığı için sıkıntı çekiyorduk. ” şeklinde konuştu.

PANTOLONU OLMADIĞI İÇİN OKUL YÖNETİMİ DERSE ALMADI

Lise birinci sınıf öğrencisi olan oğlunun okuduğu okul yönetimi, çocukta istedikleri okul pantolonu olmadığı için derse alınmadı. Bu durumu öğrenen baba Devrim, Gebze’ye giderek okulun istediği pantolonu aldı. Akşam eve geldiğinde yorgun ve gergin olan babanın sabah erken saatlerde kendini astığı ortaya çıktı. Jandarmanın yaptığı incelemede baba Devrim’in cebinde sadece 20 TL olduğu öğrenildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp'li şahıs: "Bizim Hüdapar ile ittifakımız yok. Hüdapar, Erdoğan’ı destekleme kararı aldı." Muharrem İnce'ye destek veren CHP'li belediye başkanından erdoğan'a övgüler TAYYİP'İ ŞOK EDECEK SON ANKET SONUÇLARI AÇIKLANDI Batman Ekrem İmamoğlu'nu bağrına bastı!