All News
30 Mart 2019 ( 897 izlenme )
Reklamlar

Çok merak edilen sorunun(!) yanıtı geldi

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakına Tansu Çiller ve Mehmet Ağar’ın ardından Semra Özal da destek sundu. Özal ailesi, ilk kez basın yoluyla bir adaya destek açıkladı.

Özal'ın eşi Semra Özal, 31 Mart yerel seçimlerde akepe'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım'ı desteğini duyurdu. Daha önce eski Başbakan Tansu Çiller ve adı bir çok karanlık olayla anılan Mehmet Ağar da Yıldırım'a destek sunmuştu.

Turgut Özal’ın eşi Semra Özal 31 Mart seçimlerinde tercihini “Cumhur İttifakından yana kullanacağını söyledi.


Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı akepe İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım başta olmak üzere Cumhur İttifakı’na desteklerini sunan Özal, seçimlerin tüm ülkeye ve millete hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayının oldukça donanımlı olduğunu öne süren Özal, “Sayın Binali Bey çok doğal, dürüst ve sempatik halleriyle gönülleri fethediyor. dedi

Bugüne kadar Ulaştırma Bakanlığı, Başbakanlık ve Meclis Başkanlığı’nda yaptığı hizmetler zaten bilinmektedir. Bu birikim ve tecrübeleriyle İstanbul için çok güzel projeler planladığına ve bunları gerçekleştireceğine eminim” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Deniz gezmiş ve arkadaşları ile Abdullah Gül ve diğerlerinin hikayesi Sözcü yazarı, içilmesi tehlikeli su markalarını yazdı Kavakçı'ların aile saadeti Akepe Güdümündeki Rtük'ten skandal ceza