All News
09 Temmuz 2022 ( 5314 izlenme )
Reklamlar

Oğlunun Venezuela'ya Hayır İşleri İçin Gittiğini İleri Sürdü

Binali Yıldırım'dan uyuşturucu kaçakçılığı iddialarına yanıt!

Akp Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım ile AKP İstanbul İl Binasında basına kapalı görüştü. Görüşme sonrası Binali Yıldırım bir açıklama yaparak Sedat Peker'in oğlunun Venezuela'dan uyuşturucu kaçırdığı iddialarına yanıt verdi. Yıldırım " Sedat Peker'in iddiaları kesinlikle iftiradır, yalandır, şiddetle reddediyoruz," dedi.

Tayyip Erdoğan, İstanbul'da bazı özel programlarının ardından AKP İstanbul İl Başkanlığı'na geldi. Erdoğan'ı akp Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım ile AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, basına kapalı gerçekleştirilen görüşmelerin ardından il başkanlığından ayrıldı.

akp Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ise partisinin İstanbul İl Başkanlığı önünde basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Oğlunun Venezuela'ya gittiğini kabul eden Yıldırım, "Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek ahlaksızlıktır. "Kesinlikle iftiradır, yalandır, çamur atanın kendi elleri kirlenir. Şiddetle reddediyoruz" dedi.

Sedat Peker, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın uyuşturucu ticaretinin güzergahını değiştirmek için Venezuela’ya gittiğini iddia etmişti.

Yıldırım yanıtında, oğlunun Venezuala'ya gittiğini doğrulayarak, Erkam Yıldırım'ın hayır işleri için bu ülkede bulunduğunu ileri sürdü.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir çiftçinin, ' Gençlere eski Türkiye'yi anlatın ' diyen Erdoğan'a cevapları Akepe'li Bakan: İnternetin esiri olan gençlik istemiyoruz,Okçuluk, ata binmek, güreş gibi sporumuz var Parti Kuruyor mu? Ünlü Gazeteci O Soruların Kesin cevabını verdi. 2019 yılı asgari ücret belli oldu