Anasayfa
15 Kasım 2018 ( 1781 izlenme )
Reklamlar

Okul Müdürü Uyuşturucuyla Yakalandı

Okul Müdürü Uyuşturucuyla Yakalandı


Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde durdurulan araçta 500 uyuşturucu hap ele geçirildi, biri okul müdürü 2 şüpheli gözaltına alındı.


Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde uyuşturucu hap bulunan otomobilde, biri ortaokul müdürü 2 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Filyos beldesine uyuşturucu hap getirileceği ihbarı üzerine harekete geçti. 

Ekipler yaptıkları incelemede, hapları, bir ortaokulun müdürü T.Ö. ile V.U'nun temin ettiğini belirledi. Şüphelilerin kullandığı araç, Filyos beldesi istikametindeki jandarma kontrol noktasında durduruldu. Araçta ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 500 uyuşturucu hap, ikametlerinde ise bir miktar sahte para, 20 gram kenevir tohumu ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

Otomobilde bulunan Volkan U. ve Akçahatipler Ortaokulu Müdürü Tuncay Ö. gözaltına alındı.

2 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı´na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Arınç: ''İstanbul seçimlerini iptal etmeyin diye yalvardım.'' Bir sosyal medya kullanıcısı en son akp'ye yanaşan her devrin adamının tüm kirli çamaşırlarını ortaya dökmüş. B.Ü. Öğretim üyesi soruyor: ''Şeriat sloganları atıp ve öğrencilerimize küfredenlerden gözaltına alınan var mı merak ediyorum?" Faik Öztrak: ' Şehide kelle diyen kendini bilmezlerden alacağımız ders yok '