Özgür Özel Yürüyeceğiz dedikten Ankara Emniyetinden Manidar 15 Temmuz videosu

1348 izlenme 10 Kasım 2023
Reklamlar
Ankara Emniyet Müdürlüğü kime mesaj veriyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Ankaralıları yürüyüşe çağırdığı konuşmasının ardından Ankara Emniyet müdürlüğü önce paylaşıp sildiği videoyu yeniden paylaştı:  "O Hain Geceyi Unutmadık, Unutmayacağız!"


Bir sosyal medya kullanıcısı şunları yazmış: Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün twitter hesabı, daha önce sildikleri 15 Temmuz paylaşımını Özgür Özel konuşmasını bitirdikten sonra bir daha paylaştı! Bunun anlamı çok net! Eğer sokağa çıkarsanız karşılığını alırsınız!  Nesiniz siz ya?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, Uğur Dündar'ı Eleştirdi "24'ünde siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz" Seçimden önce İmamoğlu kazanırsa İspark'ı teröristlere verecek dedi seçimden sonra U dönüşü yaptı Tayyip'in yardımcısı yalanladı, Engin Özkoç Fotoğraflarını gösterdi.