Peker'in Son Yayınladığı 9. videosunda en dikkat çekici bölümler.

39600 izlenme 06 Haziran 2021
Reklamlar
Size oy verdireceğim diye günlerce uyumazdım… Şimdi tam tersini yapacağım…

-Artık ümmetin lideri de değiliz, ümmetin gaspçısın derlerse şaşırmam… Sülü’nün şirketi yüzde 5 bin 700 büyümüş… Türkiye yüzde 7 büyümüş… ‘Dünyanın lideriyiz…’ İnsanlar açklıktan ölüyor…

-Benim her ay 10 bin dolar yolladığım bir milletvekili yok, ama daha çok yolladıklarım var… Bana 10 bin doları nasıl yakıştırdınız?

-(AKP’li) Metin Külünk.. Beni telefonla aradı, konuştu konuştu, beni sakinleştirdi… Sonra benim yanımdan ayrıldı, beni itibarsızlaştırmak için kurulan bir yapı var ya… Dün de bir arkadaşın (Serdar Ekşioğlu) videosunu yayınladım… 
Suriye konusunda var, kalekol konusunda var… Cumhurbaşkanının yeğeniyle evli. Benimle bunları konuşuyor, ‘Reis’im yanındayım…’ Arkasından film… Beni yolda bırakanı rezil edeceğim.

-Bana diyorlar ya, ‘Pislik mafya..’ AK Parti’nin seçim zamanlarda dağıttığı kahve var ya… Benimdi o… Ulan onlarca milyon liralık kahveyi benden alıp dağıtmadınız mı? 1 lira mı verdiniz? Yazıklar olsun size… Düşmanlığınız bile kahpece…

-Benim işim Mehmet Ağar’laydı, diğerleriyleydi… 
Olayı buraya siz getirdiniz… Artık dönmek yok.

-Metin abi (Külünk) aradı… Yeğeni Ömer Külünk’ün yerini tefeciler almış elinden. ‘Bir konuşsan şu tefecilerle’ dedi. “Kaç para abi, ben vereyim parasını” dedim. 300 bin lirayı ben ödedim. Tapuyu aldık verdik. Almanya’da o dernekler var ya… Onlar için rica ederdi, “Para yollar mısın” diye.
 El altından yollardı. Öyle her ay 10 bin dolar yok… Ama seçim zamanı arabasına para bırakırdık… 
Beni sakinleştirmek için film yap, sonra git beni karalama kampanyasına abilik yap… Yok öyle Metin abi… 10 bin vermedim, düzenli değil, ama çok daha fazlasını verdim.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yiye Yiye Doymadılar Şimdi de Oyuncak Kedi Oynatan İ. Melih Gökçek Yine Alay Konusu Oldu İçeriğine erişim engeli getirilen büyük skandala ait haberin detaylarını Fox Haber yayınladı Gurbetçiye neden akp'ye oy verdiği sorulunca, dobra dobra cevaplamış.