All News
09 Temmuz 2022 ( 425 izlenme )
Reklamlar

Akp'li Şahıs: "Uzun Vadede Risk Artar. Erken Seçim Yapalım"!

Her seçimden önce ve sonra ⬆    ⬆     ⬆

akp MKYK üyesi Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekici bir erken seçim yapalım çıkışı oldu 

Tayyar, seçim süreçlerinin provokasyonların en yoğun yaşandığı dönemler olduğunu belirterek, "Süre ne kadar uzun olursa risk o kadar artar" dedi. 

Doğru zamanda aziz milletin hakemliğine başvurmak gerekir.

Türkiye'de 2023 cumhurbaşkanlığı seçimleri giderek yaklaşırken, erken seçim tartışmaları gündemde kalmaya devam ediyor. 

Muhalefet partileri erken seçim ısrarını sürdürürken, iktidar kanadının açıklamaları seçimlerin zamanında yapılacağına dair sık ​​sık tekrar ediyor.

ÖNEMLİ ERKEN SEÇİM ÇIKIŞI
MKYK üyesi ve eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekici bir erken seçim çıkışında bulundu.

"UZUN VADEDE RİSK ARTAR"
Tayyar, paylaşımında, "Tekrar edelim. Seçim süreçleri her an açık bir yara gibi enfekte olabilir. Bu nedenle provokasyonların en yoğun olduğu dönemdir. Süre ne kadar uzun olursa, risk o kadar büyük olur. Zamanı gelince sevgili milletin iradesine başvurmak gerekir. Feraset sahibidir sözü söyler ve hüküm verir.”


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşi baştan bitirmek için sandık kurullarına hakim olmalıyız videosuna nasıl ulaşıldı ? Atatürk'e hakaret eden Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret etti Akepe Güdümündeki MEB izniyle tarikat kitapları okullara girdi: Tokalaşmak Tehlikeli Selçuk Yöntem, akepe'li ismail kahraman’a hatırlatma yaptı