S. Peker, seçim öncesi videolar konusunda son kararını vermiş. Gazeteci canlı yayında açıkladı

528 izlenme 13 Ekim 2022
Reklamlar
S. Peker videolar konusunda son kararını vermiş. Gazeteci canlı yayında anlattı

Seyhan Avşar, Birleşik Arap Emirlikleri'nin 'güvenlik' gerekçesiyle sosyal medya paylaşımlarına izin vermediği Sedat Peker hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Avşar, "Yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Peker, seçim döneminde videolar ve belgeler paylaşma konusunda ısrarcıymış ve tüm hazırlıklar tamamlanmış' dedi.

Peker'in seçim döneminde videolar paylaşmak konusunda kararlı olduğuna dair bilgiler geldiğini söyleyen Avşar, "Hepimizin bildiği gibi Sedat Peker'in üzerinde dijital tecrit var. Sedat Peker'e hukuki olarak verilen bir ev hapsi kararı yok ama evden çıkışı bile yasak. Peker'in çocukları sadece okula gidebiliyor. Geçen ay içerisinde sadece 1 kez dışarı çıkabilmiş.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"Benden ders almıyorsan şu olanlardan ders al" deyip tayyip'e çağrı yaptı Tayyip'e Yapılan Montaj Videoyu Gerçek Zannedip Yorumlayınca Sosyal medyanın diline düştüler Akp genel başk. 'Bizi enayi sanıyorlar' dediği Prens Selman'ı özel tören ve 21 pare top atışıyla karşılayıp kucaklaştı 262 tiyatro sanatçısından Boğaziçili öğrencilere destek