All News
28 Kasım 2023 ( 582 izlenme )
Reklamlar

O Miting yaparken oğlunun gemicikleri Türkiye İsrail arasında mekik dokuyormuş

Gazeteci Metin Cihan, Türkiyeİsrail arasında sevkiyat yapan gemilerin sahiplerine yönelik araştırmalarını sosyal medya hesabından paylaştı.

detailphotofancybox0

Daha önce AKP’liler, BBP’liler ve HÜDAPAR’lılar ile bağlantılı gemileri ortaya çıkaran Cihan, son paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Burak Erdoğan’a ait geminin de İsrail’den sevkiyat yaptığını duyurdu.

detailphotofancybox1

11 Ekim’de Limak’a ait İskenderun Limanı’ndan kalkan Manta Denizcilik’e ait Halit Yıldırım adlı gemi, 14 Ekim’de İsrail’in Aşdod Limanı’na vardı. Burada yükleme yaptıktan sonra 18 Ekim’de yükünü teslim etmek üzere Florida’ya hareket etti.

detailphotofancybox2

detailphotofancybox3

detailphotofancybox4

Google’da “Manta Denizcilik”, “Halit Yıldırım” ve “Burak Erdoğan” ifadelerinin aratıldığında dahi onlarca haber çıktığına dikkat çeken Cihan, şirketin kayıtlarına dair de veriler sundu.

detailphotofancybox5

detailphotofancybox6

detailphotofancybox7

Halit Yıldırım gemisinin gemisinin bağlı bulunduğu şirket olan Manta Denizcilik’in resmi kayıtlarına İstanbul Ticaret Odası sayfasından baktığını ve sahibinin Mecit Mert Çetinkaya olduğunu ifade eden Cihan, şirket adresinin “Salacak Mahallesi, Salacak İskele Caddesi, No: 18” olarak göründüğünü ekledi.

detailphotofancybox8

Çetinkaya’nın Ticaret Sicil Gazetesi’nden bulduğu TC kimlik numarasıyla İTO Bilgi Bankası’ndan diğer şirketinin Burak Erdoğan’a ait MB Denizcilik olduğunu ifade eden Cihan, şirket adresinin de web sitesinin de aynı olduğuna dikkat çekti.

HASTANE BOMBALANIRKEN…

Cihan geminin limandan ayrıldığı tarihin Gazze’deki El Ehli Baptist Hastanesi’nin vurulmasından bir gün sonra olmasına da dikkat çekip şunları söyledi:

özetle, Cumhurbaşkanı Erdoğan 17 ekim'de hastane bombaladığı için israil'i kınarken, oğlu burak erdoğan'ın şirketi israil limanında yükleme yapıyordu. 28 ekim'de yine israil'e laflar dizip insanları mitinge çağırırken, oğlunun gemisi yükünü almış, cebelitarık boğazını geçiyordu.

gazze bombalanırken, hatta tam da hastanenin bombaladığı gün, israil limanında yükleme yapan geminin burak erdoğan bağlantısı hk.


* geminin adı halit yıldırım, şirketin adı manta denizcilik.

* manta denizcilik'in resmi sahibi mert çetinkaya

* mert çetinkaya'nın nikah şahidi tayyip erdoğan

* mert çetinkaya'nın ortağı burak erdoğan

* burak erdoğan mert çetinkaya ortak şirketinin adı mb denizcilik

* mb denizcilik'in resmi adresi üsküdar'daki manta denizcilik binası

* mb denizcilik ile manta denizcilik'in bir önceki resmi adresleri de aynı

* mb denizcilik ile manta denizcilik'in resmi web adresleri bile aynı 

bu normal mi? israil'i haklı bulanlar ya da ticaretin devam etmesi gerektiğini düşünenler için normal olabilir. 

peki ama israil'e terör devleti diyenler? bebek katili diyenler? cumhurbaşkanının oğlunun israil ile ticaretini sürdürmesi normal mi? milyon dolarlık ticarete ses çıkarmayıp starbucks'ta kahve içene saldırmak, burger king işçisini bıçaklamak nasıl bir seviye?

gazze'de katliam yaşanırken hükümetimiz filistin'e dua, israil'e gemi gönderiyor. sıradan insanları birbirine düşmanlaştıran siyasiler arka planda servetini büyütüyor. yoksullar ölürken, zenginler daha da zenginleşiyor. içinize siniyor mu?

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alpullu ve Muş şeker fabrikaları da satıldı Rusya’dan tahminlerin üzerinde faiz düşüşü Eski Malezya başbakanına ait konutlarda 28 milyon dolar bulundu Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Deprem, kıyametin bir örneğidir, alıştırmasıdır