All News
04 Mayıs 2018 ( 391 izlenme )
Reklamlar

Saadet Partisi'nin standına saldırı

Ankara’da Saadet Partisi’nin lideri Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı için yürüttüğü ön imza kampanyasının bulunduğu standa, AKP’li oldukları iddia edilen bir grup saldırdı.

Ankara Kızılay’da Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı için stant açıldı.

Partililer tarafından açılan standa kimlikleri henüz belirlenemeyen bir grup tarafından saldırıda bulunuldu.

Saadet Partisi Çankaya Gençlik Kolları Başkanı Hasan Akdağ, saldırının AKP’liler tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

“Saadet Partisi Çankaya Teşkilatı imza çalışmasi için açtığımız standa kendilerince reisçi olan pravakatörler tarafından saldırı yapıldı” ifadelerini kullanan Akdağ, saldırganların küfürler ve tehditler savurduğunu belirtti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emn. Gnl Müdür Yardımcısı M. Çalışkan: Benim gibi birini kim, nasıl görevden alacak? Bir görelim bakalım İçinde nerede yandığım o kadın gibi sözleri olan şarkıyı Kabe'ye yazdığını iddia etti Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan: 180 milyar dolarlık hizmet yapıp, milletin cebinden 656 milyar dolar aldılar Diyarbakır Valiliği yakınında patlama oldu