Şahan Gökbakar ''Akp olmasa akademisyen olamazdım'' diye itiraf eden şahısla dalga geçti.

5568 izlenme 05 Şubat 2022
Reklamlar
Şahan Gökbakar ''Akp olmasa akademisyen olamazdım'' diyen şahısla dalga geçti.


Geçtiğimiz gün bir tv kanalında, akademide elit bir zümre bulunduğunu ve bu grupta 'Anadolu çocuğu onlar, bilmez' diye bir yaklaşım olduğunu savunmuş "Anadolu'dan gelmiş bir şeyler yapmaya çalışan çocuklarız.  Bu hükümet olmasaydı ben akademisyen olamazdım. Çünkü ben Sökeli pazarcının oğluyum" ifadelerini kullanmıştı.
Sonradan babasının pazarcı olmadığı ortaya çıkan şahıs: Ben dedemle kaldım, dedem pazarcıdır diye U dönüşü yapmıştı.

Komedyen Şahan Gökbakar ‘AK Parti iktidarının akademideki vesayeti kırmasıyla’ bulunduğu pozisyona gelebildiğini söyleyen şahsı taklit ederek tiye aldı. Gökbakar, “Anadolu komedyenleri olarak şakaları çöpten toplardık” dedi.   Komedyen Şahan Gökbakar, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı videoyu 'Ropdöşambırlı doktorların işine gelmediğini, bu yüzden kıskanıldığını” notuyla paylaştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sırp çete lideri Sarıyer'de yakalandı: Polisin villanın bahçesinde ceset aradığı söylenirken bazı kaynaklara göre 3 ceset çıkarıldığı iddia edildi Erdoğan,Eleştirdiği İsimlerden Biri İçin 'Merkez Bankası Başkanı Yapacaktım Veto Yedi' Demişti Kemal Kılıçdaroğlu, videolarla sözlerini paylaştığı tayyip'e seslendi Akp genel başkanı ile bir vatandaş arasında telefonda geçen eski bir diyalog sosyal medyada yeniden gündem oldu.