Şahan Gökbakar ''Akp olmasa akademisyen olamazdım'' diye itiraf eden şahısla dalga geçti.

5568 izlenme 05 Şubat 2022
Reklamlar
Şahan Gökbakar ''Akp olmasa akademisyen olamazdım'' diyen şahısla dalga geçti.


Geçtiğimiz gün bir tv kanalında, akademide elit bir zümre bulunduğunu ve bu grupta 'Anadolu çocuğu onlar, bilmez' diye bir yaklaşım olduğunu savunmuş "Anadolu'dan gelmiş bir şeyler yapmaya çalışan çocuklarız.  Bu hükümet olmasaydı ben akademisyen olamazdım. Çünkü ben Sökeli pazarcının oğluyum" ifadelerini kullanmıştı.
Sonradan babasının pazarcı olmadığı ortaya çıkan şahıs: Ben dedemle kaldım, dedem pazarcıdır diye U dönüşü yapmıştı.

Komedyen Şahan Gökbakar ‘AK Parti iktidarının akademideki vesayeti kırmasıyla’ bulunduğu pozisyona gelebildiğini söyleyen şahsı taklit ederek tiye aldı. Gökbakar, “Anadolu komedyenleri olarak şakaları çöpten toplardık” dedi.   Komedyen Şahan Gökbakar, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı videoyu 'Ropdöşambırlı doktorların işine gelmediğini, bu yüzden kıskanıldığını” notuyla paylaştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Partilileri tarafından vekil koltuklarını bile sattığı ifade edilen kadın, bir vatandaşa adeta kin kustu. Fıkra gibi haber. Diyanet işleri başkanı, Arapça soruyu anlamayıp Türkçeye çevirtti. Yeni Türkiye'de sıradan Bir gün. Bir kadına çarpıp yaralayan Suudi Arabistanlı ülkesine döndü Akepe Güdümündeki Rtük'ten skandal ceza