Şahan Gökbakar ''Akp olmasa akademisyen olamazdım'' diye itiraf eden şahısla dalga geçti.

5607 izlenme 05 Şubat 2022
Reklamlar
Şahan Gökbakar ''Akp olmasa akademisyen olamazdım'' diyen şahısla dalga geçti.


Geçtiğimiz gün bir tv kanalında, akademide elit bir zümre bulunduğunu ve bu grupta 'Anadolu çocuğu onlar, bilmez' diye bir yaklaşım olduğunu savunmuş "Anadolu'dan gelmiş bir şeyler yapmaya çalışan çocuklarız.  Bu hükümet olmasaydı ben akademisyen olamazdım. Çünkü ben Sökeli pazarcının oğluyum" ifadelerini kullanmıştı.
Sonradan babasının pazarcı olmadığı ortaya çıkan şahıs: Ben dedemle kaldım, dedem pazarcıdır diye U dönüşü yapmıştı.

Komedyen Şahan Gökbakar ‘AK Parti iktidarının akademideki vesayeti kırmasıyla’ bulunduğu pozisyona gelebildiğini söyleyen şahsı taklit ederek tiye aldı. Gökbakar, “Anadolu komedyenleri olarak şakaları çöpten toplardık” dedi.   Komedyen Şahan Gökbakar, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı videoyu 'Ropdöşambırlı doktorların işine gelmediğini, bu yüzden kıskanıldığını” notuyla paylaştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Geçmişi bir kez daha gündeme geldi. Cinayeti nasıl kararttı? Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, tayyip'e: ''İktidarı bize devret Filistin sorunu nasıl çözülürmüş göreceksin'' Ekrem İmamoğlu kazanınca Hamidiye suyuna ambargo uygulayan firmalar Bir vatandaş 70 saniyelik konuşmasıyla sosyal medyayı salladı.