Bayrampaşa'nın akp'li belediye başkanı, Ekrem İmamoğlu'na teşekkür üstüne teşekkür etti.

1004 izlenme 17 Kasım 2022
Reklamlar
Bayrampaşa'nın akp'li belediye başkanı, Ekrem İmamoğlu'na teşekkür üstüne teşekkür etti.

 akp’li belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İBB’nin ilçede açtığı yüzme havuzu ve otopark için “Bu önemli projeler için kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e bugüne kadar gösterdiği iş birliği ve dayanışmadan dolayı teşekkür eden İmamoğlu, “Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılına girmeye hazırlandığımız şu dönemde, kamu yöneticileri olarak bir araya gelmekten, birlikte çalışmaktan, birlikte üretmekten, asla uzak durmamalıyız. Yoksa sözde ‘Birleşelim, kucaklaşalım; kardeşiz’ demekle bu olmaz. Yani bu işin, yönetici seviyesinde çözülmesi şarttır. Bu bağlamda; yönetim ahlakı, yönetim felsefesi noktasında, bu yoldan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

EYT konusunda iktidar adımlar atmaya başladı. Kimler faydalanacak? Ülkeye maliyeti ne olacak? Yer Türkiye: Bir Afgan, Suriyeli Çocuğu Kaçırmak İçin Evini Bastı Akp'lilerin Büyük yalanını Yerinde Deşifre ederek Halka seslendi Akp genel başkanı ilk günden Özgür Özel'e saldırdı.