Ekrem İmamoğlu: Havalimanı için yardım teklif ettik "size ihtiyacımız yok" cevabı aldık.

2010 izlenme 26 Ocak 2022
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu: Havalimanı için yardım teklif ettik "size ihtiyacımız yok" cevabı aldık.

- Bu kadar milyonlar harcanıp bir pisti bertaraf etmenin anlamı neydi? Ben üçüncü havalimanının nereye yapılması gerektiğini tartışacak değilim.  - Önerimiz şuydu; tamam havalimanı yapıldı ama sözleşme gereği yapılması gereken pistler, terminaller var. Biz dedik ki; aynı işletme işletsin, Atatürk Havalimanı yaşasın.  
- Uzmanlar gelsin tartışsın doğru bir taraf verilsin. İstanbul Havalimanı sadece 4 milyon liralık heba edilmiş bir alan değil ki, o havalanı orda var diye metro, Marmaray, elli tane 5 yıldızlı otel yapıldı. Oteller yüzde 3-5-10 doluluk oranı var otellerde.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Davutoğlu, '7 Haziran İle 1 Kasım arasındaki defterler açılırsa insan içine çıkamazsınız' demişti 'Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu'nun suratına telefon kapattı' iddiası Ordu'da tebliğ için dolaşan tarikatçılar, vatandaşlardan zılgıtı yedi. Hakan Bayrakçı neden gözaltına alındığını anlattı