Ekrem İmamoğlu: Havalimanı için yardım teklif ettik "size ihtiyacımız yok" cevabı aldık.

2021 izlenme 26 Ocak 2022
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu: Havalimanı için yardım teklif ettik "size ihtiyacımız yok" cevabı aldık.

- Bu kadar milyonlar harcanıp bir pisti bertaraf etmenin anlamı neydi? Ben üçüncü havalimanının nereye yapılması gerektiğini tartışacak değilim.  - Önerimiz şuydu; tamam havalimanı yapıldı ama sözleşme gereği yapılması gereken pistler, terminaller var. Biz dedik ki; aynı işletme işletsin, Atatürk Havalimanı yaşasın.  
- Uzmanlar gelsin tartışsın doğru bir taraf verilsin. İstanbul Havalimanı sadece 4 milyon liralık heba edilmiş bir alan değil ki, o havalanı orda var diye metro, Marmaray, elli tane 5 yıldızlı otel yapıldı. Oteller yüzde 3-5-10 doluluk oranı var otellerde.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın danışmanı: Afrin'de 56 şehit verdik ama ihaleleri Türk müteahhitler alacak Tayyip geleceği için enkaz alanında Bekletilen yaralı konusunda yeni detaylar 'getireceğiz yaralıyı bekleyin' Maraş dondurmacısı kılıklı şahsın müridini, adeta yerin dibine sokuşu yeniden gündemde Canlı yayında açıkladı: ''Savcı, Bilirkişilere Bolu belediyesini sorumlu tutun diye baskı yapmış''