Seçim yaklaştıkça E. İmamoğlu'na yönelik provokasyonlar tavan yaptı. Bir kadın Elinde Kuranı Kerim ile E. İmamoğlu'nu protesto etti.

3458 izlenme 16 Mart 2024
Reklamlar
Seçim yaklaştıkça E. İmamoğlu'na yönelik provokasyonlar tavan yaptı. Bir kadın Elinde Kuran-ı Kerim ile protesto yaptı

İmamoğlu, Çekmeköy – Sancaktepe – Sultanbeyli Metro Hattı Çekmeköy – Samandıra 1. Etap Açılışı’na katıldı. Metro hattı projesinin iktidar tarafından durdurulduğunu hatırlatan İmamoğlu, iktidarın metrolar hakkında gerçeği söylemediğini belirtti. İmamoğlu konuşurken alandan bir kadın elinde Kuran sallayarak İmamoğlu’nu protesto etti. 

Ekrem İmamoğlu kadına tepki gösteren kalabalığı önce sakinliğe davet etti ardından şunları kaydetti: “Bana hediye etmek istersen alırım Kuran’ı Kerim’i senden. Sakin olun sakin ablamız aldanmış bir ablamız. 

Elinde Yüce Kuran ile iftira atmak günahların en büyüğü. Belli ki aldatılmış bir ablamız. Biz onları da kurtaracağız. Eline Kuran-ı Kerim alıp siyaset yapanları Allah ıslah etsin.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşgalcilerle ilgili haber yaptıkları için tutukladıkları gazetecilerin saçlarını 3 numaraya vurmuşlar. Haram, helal deyip her haltı yiyorlar diye şarkı yapıp klip çeken imamı hizmetli olarak sürdüler Erdoğan’ın Yeni Türkiye’sinin İleri Demokrasisi Futbolcu Y. Erdoğan, Konyaspor Maçının Bitiminde Atatürk Bayrağıyla Sahayı Turladı