All News
13 Eylül 2021 ( 3034 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker Açıklamalarına Devam Ediyor

PEKER'İN PAYLAŞTIĞI 9. VİDEO

Sedat Peker: Kimse beni FETÖ ile mücadele edildiğine inandıramaz

Sedat Peker, yaptığı son paylaşımlarla yine konuşulmaya devam ediyor. 

Yaptığı açıklamada iktidarın 'FETÖ ile mücadele' konusunda 'samimi' olmadığını belirten Peker, "Bank Asya’ya para yatıranları fetöcü diye cezaevine atarken o dönemin Bank Asya genel müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun SPK’nın başına getirilmesine sessiz kalanlar vicdan sahibi kimseyi fetö ile mücadele edildiğine inandıramazlar." dedi.

İşte o açıklama: 

"1Bank Asya’ya para yatıranları fetöcü diye cezaevine atarken o dönemin Bank Asya genel müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun SPK’nın başına getirilmesine sessiz kalanlar vicdan sahibi kimseyi fetö ile mücadele edildiğine inandıramazlar.

2Akın İpek’in mallarına fetöcü diye el koyulurken Rixos Hotellerinin sahibi Fettah Tamince’ye devlet ihalesi verenler akıl sahibi hiç kimseyi fetöyle mücadele edildiğine inandıramazlar.
3Hain 15 Temmuz kalkışmasında 131415 yaşlarında olan askeri okul öğrencilerini yaşları şimdi tutuyor diye tutuklayanlar kripto fetöcü olduğu herkesçe bilinen emekli subayların televizyonlara çıkmasına izin verirken bana fetö ile mücadele ediliyor masalını asla anlatamazlar.

4Bütün fetöcü hesaplar bana saldırırken aldıkları para ya da başka menfaatler uğruna beni fetöcülerle yan yana getirmeye çalışan kahpeler, şerefsizler, köpekler, namussuzlar; bu masallara hiçbir vatan evladını inandıramazlar."

İşte o paylaşımlar: 


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'a gerekirse temizlikçilik yaparım diyen belediye başkanı 1. sıradan aday gösterildi ABD'den çifte standart! F-16 satış kısıtlamasının ardından S-400 ler içinde kısıtlama geldi! Yeliz diye tanınan akepe'li vekilden skandal paylaşım Erdoğan'ın danışmanı: Afrin'de 56 şehit verdik ama ihaleleri Türk müteahhitler alacak