Sedat Peker, Halil Falyalı Hakkında Bunları Söylemişti

8689 izlenme 08 Şubat 2022
Reklamlar
Sedat Peker, Bugün Saldırıya Uğrayan Halil Falyalı Hakkında bunları söylemişti: ''Herkesi alıyorsunuz onu niye almıyorsunuz?''

 Sedat Peker, geçtiğimiz Mayıs ayında paylaştığı bir videoda Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Mehmet Ağar'la birlikte k*kain ticareti yaptığını söylemişti. 

Sedat Peker, Youtube üzerinden yayınladığı videosunda çeşitli iddialar ortaya atmış,  
iddialardan biri de Halil Falyalı hakkında olmuştu. 

Peker, Falyalı’yı Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım ve Mehmet Ağar’la birlikte k*kain ticareti yapmakla suçlayarak, uyuşturucu ağındaki kilit isim olmakla suçlamıştı.
Peker, Falyalı hakkındaki iddialarına “Tüm para transferi Kıbrıs’tan dönüyor” diyerek devam etmişti.

Bu ağın destekçilerinden birinin Süleyman Soylu olduğunu söyleyen Peker, söz konusu videoda Halil Falyalı'nın da bu işin merkezinde olduğunu ifade etmişti.  

Halil Falyalı'nın elinde  KKTC'deki siyasiler ve bürokratlarla ilgili şantaj kasetleri olduğu, bunların Peker'in de eline geçtiği ifade edilmişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB’ye terörist çalıştırıyor iftirası atmıştı: avukatı, elinde bir belge olmadığı ve söylemlerinin siyaset yapma özgürlüğü çerçevesinde olduğunu beyan etti. Yandaş medya Görüştüler diyerek ballandıra ballandıra yazmıştı, Tayyip Elon Musk'ın elinden tutup bir türlü bırakmamış. Tayyip'in semtinde Ekrem İmamoğlu'na Sevgi Yağmuru Depremin ardından Sürekli Gündemde Olan Hatay havaalanının yapım aşamasındaki skandal görüntüler ortaya çıktı.