Şimdi de sunucuya Sardı: Yorum İşine gelmeyince 'Kızım' diye hitap ederek sosyal medyadan cevap verdi.

1119 izlenme 06 Temmuz 2022
Reklamlar
Halk Tv sunucusu Şule Aydın'ı hedef aldı: 'Sunucu kızım, sen hiç utanmadın mı?' 
Halk TV sunucusu Şule Aydın, 'Konya'da üretilen otomatik tüfeğin kimlere kimler tarafından dağıtıldığını açıklasınlar. Yoksa ben açıklayacağım' diyen Ümit Özdağ üzerinden herkes bir şeyler söylüyor sonra gerisini getirmiyor diyen sunucuya tepki gösterdi.

Özdağ, attığı twitde "Halk Tv, senin A Haber ve AKİT ATV’den hiç farkın yok. Sunucu kızım, sen hiç utanmadın mı? Annen ve baban “Biz seni bunun için mi yetiştirdik?” diye sorunca utanmayacak mısın?" diyerek Halk Tv sunucusu Şule Aydın'ı hedef aldı.

Bunun üzerine sosyal medyadan tepki yağdı: bir sosyal medya kullanıcısı şunları yazmış: Niye utanacakmış? Ne biliyorsanız açıklayın demiş, üstelik bunu herkes için söylemiş. Ne ilgisi varmış Halk Tv nin bu saydığın çamur medyasıyla? Şule Aydın nereden sunucu kızın oluyor? Ailesi neden utanacakmış? Ne biçim sözler bunlar?


Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP Grup toplantısına Katılan Ekrem İmamoğlu böyle anons edildi 17-25 ve Deniz feneri gibi yolsuzlukların avukatı şimdi de onları savundu: 'Servet sahibi olmak suç değil.' Mhp'li vekil Atilla Kaya 'Erdoğan'ın karşısındaki adayı destekleyeceğiz' Akşener Hakkında Unutulan Bir Çok Gerçek. ''Tansu Çiller benim öğretmenim, idolüm. Farkında olmadan onun hareketlerini yapıyor olabilirim.''