Kılıçdaroğlu, hukuksuz karar veren YSK üyeleri için çete mensupları diyerek isimlerini tek tek saydı

1470 izlenme 07 Mayıs 2019
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu, YSK'nın İstanbul'da seçimin yenilenmesine ilişkin kararını 'kumpas' olarak niteledi. "YSK'nın içindeki çete mensubu hakimler böyle bir karar verdi" diyen Kılıçdaroğlu isimleri sıraladı: "Muharrem Akkaya, Nakiddin Buğday, Erhan Çiftçi, Zeki Yiğit, Faruk Kaymak, İlhan Hanağası, Refik Eğri."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptal edilmesinin ardından Parti Meclisi'ni toplayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra TBMM grup toplantısına katıldı.

YSK: İstanbul seçim sonuçları iptal edildi, seçimler yenilenecek
YSK'nın daha önce verdiği kararların arkasında duran bir kurum olmasını istediklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Esen rüzgarın arkasında duran, YSK istemiyoruz. Talimata göre karar veren bir YSK istemiyoruz" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Anıtkabir'de Erdoğan'ın alkışlanması konusunda çok bilinmeyen önemli detayları Fatih Portakal ekrana getirdi Türkiye'nin Konuştuğu vatandaş: Lif sattırmıyorlar, kaç kez karakola çektiler. Susturmak istiyorlar, susmuyorum: C. Kolivar: 'Eğer hırsız olsaydım, er**in tüccarı olsaydım, katil olsaydım o cezaevine girmeyecektim Ekrem imamoğlu, 1-2 günlük bayram tatiline gidince tayyip, 'Beyefendi ortalıkta yok' demişti.