Sosyal medya, Yarışmada son soruyu bilip büyük Ödülü kazanan sempatik yarışmacıyı konuşuyor

6105 izlenme 18 Eylül 2023
Reklamlar
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Rabia Birsen Güvercin 1 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı. 1 milyonluk soruyu açtıran Rabia Birsen Güvercin soru karşısında oldukça heyecanlandı ve kararını açıkladı. 

Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu 24 yaşındaki yarışmacı Rabia Birsen Güvercin ATV'de ekrana gelen son bölümde 400 bin TL'lik soruyu da doğru bilerek 1 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazanmıştı. 1 milyonluk soru açılmadan önce yarışmacı Rabia Birsen Güvercin ve Kenan İmirzalıoğlu konuşma gerçekleştirdi. Rabia Birsen Güvercin'in 'Ben kendi kolum için değil, babamın üzülmesine üzüldüm daha çok' demesi üzerine sunucu gözyaşlarını tutamadı.  

Rabia Birsen Güvercin daha sonra 1 milyonluk soruyu açtırdı. Soru şu oldu: Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur? Şıklar ise şöyle sıralandı: 
A:Ş
B:V 
C:G
D:H   

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Nasıl Savunacağını Şaşıran Şahıs Mantık Sınırlarını Zorladı CHP'den O Şahsa tepki: Akıl verme, gazetecilik yap ''İktidar kulislerinde %2.5 oyum olduğuna inanılıyormuş. Bir kere çok az. Bugün kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç oy alıyorum.'' Fatih Altaylı, Afgan Çetenin fotoğraflarını paylaştı 'Sıkıysa bunlara itiraz edin'