İntihar ettiği Öne Sürülen Kadının Eşi, Programcıyı Sorumlu Tutarak Tehdit etti.

8709 izlenme 18 Eylül 2020
Reklamlar
Aleyna Çakır olayında son dakika flaş bir gelişme yaşandı. 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ölümünün ardından gözlerin çevrildiği Ümit Can'ın annesi hakkında, 'yurtta kalan genç kızları gece hayatına yönlendirdiği' iddiası üzerine soruşturma başlatılmıştı. Ümit Can'ın annesi şüpheli bir şekilde intihar etti. İntihar ettiği ileri sürülen kadının eşi, olaydan Müge Anlı'nın sorumlu olduğunu ileri sürerek dolaylı olarak tehdit etti.

3 Haziran'da Ankara'daki evinde ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ailesi kızlarının cinayete kurban gittiğini ifade ediyordu. 
Kızlarının öldürüldükten sonra intihar süsü verildiğini savunan aile şüpheli olarak kızlarının erkek arkadaşı Ümit Can'ı işaret ediyordu. 
Aleyna Çakır'ın komşuları ve arkadaşları da genç kızın sürekli şiddet gördüğünü söyleyip cinayet ihtimali üzerinde durdu.  Aleyna Çakır gibi Sosyal Hizmetler yurdunda kalan kızların Ümit Can'ın annesi tarafından gece yaşamına yönlendirildiği iddiası üzerine soruşturma başlatılmıştı. 
Soruşturmanın başlamasının ardından Ümit Can'ın annesi G.U bugün akşam saatlerinde başına tek el silahla ateş etmiş olarak ölü bulundu.
Ümit Can adlı kişinin Genç kızı pavyonda çalıştırdığı da iddia ediliyordu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Futbolcu Y. Erdoğan, Konyaspor Maçının Bitiminde Atatürk Bayrağıyla Sahayı Turladı Gümrük ve Havaalanlarında oy kullanma işlemleri başladı C. Enginyurt'dan Gökçek'e: 'Sen nefret ettiğimiz bir adamsın. Senin gideceğin yer, olsa olsa ancak cehennem olur' Eşi Benzeri Görülmemiş Sahtekarlıklarına yeni bir tanesi daha eklendi.