Taksim'de Patlama Meydana Geldi. Olaya ait 3 farklı görüntü ve bir vatandaşın iddiaları

5875 izlenme 13 Kasım 2022
Reklamlar
Taksim'de Patlama Meydana Geldi. Olaya ait 3 farklı görüntü ve bir vatandaşın iddiaları.

Patlama anında tesadüfen çekilen bir görüntü ve olaydan sonra çekilmiş görüntü ve videonun sonunda bir vatandaşın iddiaları. Bir vatandaş, hayatını kaybedenler olmasına rağmen patlama nedeninin ses bombası olabileceğini ileri sürdü.

 Konuyla ilgili detaylar şu anlık bilinmemekle birlikte ilk verilen bilgilere göre: Taksim’de İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi.  Ekipler bölgeye sevk edildi Olay sonrası bölgeye çok sayıda; polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.  
Vatandaşlar bölgeye yaklaştırılmazken patlamanın nedeni de henüz bilinmiyor.  Ayrıca, güvenlik amacıyla Taksim civarındaki binalardan dışarı çıkışlara izin verilmiyor.  

Can kaybı var İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, patlama ile ilgili yaptığı açıklamada "Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır." dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Chp'ye iftira Üstüne İftira Atarken, Matematik Bu ülkenin bir numaralı sorunudur deyip basit bir matematik işlemini dahi yapamadı CHP'ye İftira Atmak İçin Mantık Hatalarıyla Dolu Bir Tiyatro Çevirmişler. Bir Süreliğine Deprem Bölgesine Giden Yandaş Vicdana gelmiş. Tespit ve eleştirileri Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı. Üsküdar diyemeyip kendini alkışlatan İstanbul valisi