Chp'li vekil ile akp'li şahıs arasında yüksek tansiyonlu tartışma ''Elektrik firmasının arkasında siz yoksanız önergeyi kabul edin' dedi.

1084 izlenme 22 Temmuz 2024
Reklamlar
Chp'li vekil ile akp'li şahıs arasında yüksek tansiyonlu tartışma: ''2 kişinin hayatını kaybettiği olayda, Kimler suçluysa ortaya çıksın, Elektrik firmasının arkasında siz yoksanız önergeyi kabul edin' dedi. sonuç: Önerge reddedildi.
 
İzmir'de elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesi olayıyla ilgili olarak CHP'nin elektrik dağıtım şirketleri soruşturması önergesi akp ve mhp tarafından reddedilirken ikili arasındaki tartışma dikkat çekti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Soma davasında karar çıktı. 1 günlüğüne dahi tutuklanmayan Maden ocağı sahibi için beraat kararı verildi Türkiye bunu konuşuyor. Yeni yıl, Afgan Suriyeli ve Pakistanlılar tarafından Taksim'de coşkuyla karşılandı Öyle bir konuştu ki Sunucu bile takdir etti. Muhalefet olduğunu iddia eden partilere yol yordam gösterdi İstanbul Emniyet Müdüründen o akp'liye operasyon notu: 'Size her söylediğimizde sızıntı oldu'