Chp'li vekil ile akp'li şahıs arasında yüksek tansiyonlu tartışma ''Elektrik firmasının arkasında siz yoksanız önergeyi kabul edin' dedi.

1132 izlenme 22 Temmuz 2024
Reklamlar
Chp'li vekil ile akp'li şahıs arasında yüksek tansiyonlu tartışma: ''2 kişinin hayatını kaybettiği olayda, Kimler suçluysa ortaya çıksın, Elektrik firmasının arkasında siz yoksanız önergeyi kabul edin' dedi. sonuç: Önerge reddedildi.
 
İzmir'de elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesi olayıyla ilgili olarak CHP'nin elektrik dağıtım şirketleri soruşturması önergesi akp ve mhp tarafından reddedilirken ikili arasındaki tartışma dikkat çekti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ev sahibi kiracı tartışmaları sokağa taşmaya başladı. "Benden ders almıyorsan şu olanlardan ders al" deyip tayyip'e çağrı yaptı Fatih Portakal'dan O şahsa: Külliyen yalan, O yazışmaları göster Şanlıurfa'da yaşanan olayların ardından bir vatandaşın erdoğan'a seslenişi