Tanju Özcan bu görüntüyü paylaşarak, CHP'li bazı yöneticilere sordu: "Bu videodan sonra aldınız mı mutluluktan payınızı?''

12722 izlenme 04 Haziran 2023
Reklamlar

Kılıçdaroğlu'nu gaza getirdiği söylenen isimlerden birinin⬆ konuşması


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaybetmesinin ardından Tuncay Özkan, Bülent Tezcan, Fethi Açıkel ve Erdoğan Toprak'a tepki gösterdi.

24 Haziran 2018 seçimlerinden önce, o dönemin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve Koordinatör Başdanışman Erdoğan Toprak'ın aralarında bulunduğu kişilerin videosunu paylaşan Tanju Özcan, 28 Mayıs seçimleriyle ilgili tepki gösterdi. Videoda ‘Artık tamam millet için geliyoruz hey hey’ diye şarkı söyleyen isimleri paylaşan Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"Bu videodan sonra aldınız mı mutluluktan payınızı? Benim içim acıyor… Sayın Genel Başkan’ı kişisel menfaatleriniz için zorla aday yaptınız. Milyonları ağlattınız. Ülkenin geleceğini riske attınız.. Hala da koltukta kalmaktan başka bir derdiniz olduğuna inanmıyorum"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

262 tiyatro sanatçısından Boğaziçili öğrencilere destek Özgür Özel: 'Atanmış Süleyman Soylu, Sahibi saldır deyince saldıran sus deyince susan birisidir' Sağ partilere oy verip, sonra Fakirim Diyemezsin İstanbul'da kadınların üzerine biber gazı sıkan polis, gericilerin İzmir'de yürüyüşünde engelleme yapmadı