Tayyip'in paylaştığı montaj videoyu şikayet edince gözaltına alınıp ev hapsi verildi

1848 izlenme 25 Mayıs 2023
Reklamlar
Mersin'de bir kişi, tayyip'in sahte montaj videosu yayınlayarak halkı kin ve tahrike teşvik ettiğini öne sürerek hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere Adliye'ye gitti  Ancak Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla gözaltına alındı  "Şikayetçiydim, sanık oldum"

Mersin’de esnaflık yapan ve şair kimliğiyle de tanınan Oktay Avcu tayyip'in miting meydanlarında yurttaşlara izlettiği, geçtiğimiz günlerde montaj olduğunu itiraf ettiği videolarla ilgili suç duyurunda bulunmak için Mersin Adliyesi’ne gitti.

Adliye önünde basın açıklaması yapmak isteyen Oktay Avcu’ya polis izin vermedi. Avcu basın açıklamasını yapamadan adliye binasına girdi ve suç duyurusu dilekçesini savcılığa verdi.

Avcu, dilekçeyi vermesinin ardından, savcılığın talimatıyla polisler tarafından gözaltına alınarak Mersin Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kaynağım Çok Sağlam Diyerek Şok Bilgiyi verdi: ''Hazırlıklar Başladı 500.000 Filistinli Türkiye'ye getirilecek.'' Gündem değiştirecek açıklamalar, sözde muhalif gözüken partinin ipliğini pazara çıkardı. Chp'li vekil TBMM'deki odasının penceresine "128 Milyar Dolar Nerede" afişi astı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programdaki bu 2.5 dakikalık bölüm yoğun ilgi gördü.