Trabzon'un Peşkeş Çekilmesini Turist diyerek savunmaya çalışıp tehdit yağdırdı. 'Ajanlar, Ayağınızı denk alın'

12711 izlenme 30 Temmuz 2022
Reklamlar
Trabzon'un Peşkeş Çekilmesini Turist diyerek savunmaya çalışıp tehdit yağdırdı.


Akp'li kadın yakasına bağladığı mikrofon ve daha önce yazılmış yazıları karşıdan okuyarak tehdit yağdırarak şunları söyledi:  Arap düşmanlığı, Arap turistlerimizi hedefe koyan açıklamalar manidar olduğu kadar şüphelidir de. Kim bu Körfez ülkeleri vatandaşlarını, Arap turistleri, misafirlerimizi hedefe koyan sosyal medya paylaşımlarının sahipleri? Kim bu provakatörler? Açıkçası ben bunları bir avuç ırkçıdan ibaret diye de düşünmüyorum. ulusal ekonomimizi hedefe koyma girişimleri karşılıksız kalmayacaktır ve bu sadece şehrimiz Trabzon'a değil ülkemize kötülüktür, ihanettir” ifadelerini kullandı.

TEHDİT YAĞDIRAN KADINA TEPKİLER GECİKMEDİ.
İŞTE SOSYAL MEDYADA VERİLEN CEVAPLAR.

 -Ayağını denk almayanlardanım.

-Evde oturmuş film izliyordum birden  turizm ajanı oldum nasıl memleket arkadaş.

-Ülkemizi kontrolsüz şekilde yabancılarla doldurunuz! Öyle ki adamların çalışma gibi bir dertleri yok. Gece sabaha kadar site bahçesinde oturtup sohbet ediyorlar. Biz de hwr gece bu gürültü pisliğini çekiyoruz! Güvenlikte bıktı. Her gece uyarın dediğimiz için.

-Bu bacimizin pek muhterem cici eşleri Trabzon belediyesinde zamanında  bekçi diye başlıyor sonra bacimizla tanışıyor kendisi kadın kolları başkanı ve  izdivaç ettikten sonra hooop kültür ve turizm il müdürü oluyor Ankara'ya...Sonrası vekil olup ballı maaşlar imkanlar falan

- Memleketi 10 milyon mülteci ile doldurmasaydiniz. Kimse arap turistlere 1 ay gelse gitse birşey  demez. Zaten burada olanlarda turist  degil misafir degil buranın sahibi oldular. Hakkımız yok mu vatandaş olarak istemeyebiliriz. 

-Trabzonlular, hakettiğiniz ve seçtiğiniz vekiliniz bu mu ? 
 
-31 yaşındayım memleketimi çok seven biri olarak, ilk defa memleketimden utandım. Hayatımda böyle cahil böyle bilgisiz insan çok az gördüm. En yakın zamanda o güzel memleketi terketmen ve temsil etmemen dileğiyle

 -Yılların Emeği İle Ortaya Çıkmış “ Diyor. Gerçekten de Diyor. 

-Bence asıl rahatsız kendisi. sağlıklı düşünemiyor.  

-Kesin oteli ya da restoranı var bu kadar dokunduğuna göre

-Milletin gözüne bakmaktan neden çekindiğinizi anlayamadım yoksa yazılı metın mi okuyorsunuz İnsan içtenlikle hissettiği duygu ve düşüncelerini bir çırpıda söyleyemez mi neden yoksa metin dağıtılan elinize ulaşan bir açıklama mıydı?

 -Sorun istisnasız her yabancıya toprak satışı ve vatandaşlık verilmesi turistin Ortadoğulu veya batılı olmasının önemi yoktur. 

-Çok seviyorsan evinizde bakin. sokağa çıkartmayın

-“Herkes Ayağını Denk Alsın” diye tehdit dili kullanan bu Milletin Vekilini kınıyorum. Herkes her şeyi farklı düşünebilir ve farklı açılardan görebilir, bunda kızacak hiç bir şey göremiyorum. 

-"Hanım kızımız" saçmalamış. 

-Bir milletvekilinin diline bakar mısınız, ayağınızı denk alın

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özgür Özel akepe'nin yeni hazırlığına dikkat çekti 'Hitler Bunlara Özeniyordur' Ekrem İmamoğlu, kağıt parçasına çevrilen gazeteye yönelik konuştu. CHP Genel Merkezi: Kurultay için yeterli sayıya ulaşılamadı Gümrük ve Havaalanlarında oy kullanma işlemleri başladı