Tunç Soyer Kendisine İftira atan şahsı rezil etti.

8437 izlenme 22 Ağustos 2021
Reklamlar
Kongre binası önündeki parti afişleri ve bayraklarının İzmir Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından toplatıldığını öne sürerek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'e tepki gösteren kişiye, Soyer'dan yanıt geldi. Soyer "Afiş ve bayraklarınızı da sormuşsunuz. Kamu yapılarına asılanlar dışında tamamı yerlerindedir" dedi.

Kongresi'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer'i eleştiren Muharrem İnce'ye, Soyer Twitter'dan yanıt verdi.
Tunç Soyer açıklamasında şunları ifade etti:

"Kongrenizde kim olduğumu sormuşsunuz. Hatırlatayım ben İzmir’in seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Afiş ve bayraklarınızı da sormuşsunuz. Kamu yapılarına asılanlar dışında tamamı yerlerindedir.

Kongrenizi düzenlediğiniz salonu da belediyemiz tahsis etti, kamu yapıları dışında afişlerinizin asılmasına da belediyemiz izin verdi. Daha yola çıkarken bizimle bile kavga etmeniz, gelecek için umut kırıcı olduğu kadar aydınlatıcı da oldu.

Tunç Soyer daha sonra afişlerin kimler tarafından toplandığını gösteren bu videoyu paylaşarak şunları yazdı:  Halk her zaman gerçeklerin yanındadır ve onu karanlıkta bırakanları asla unutmaz.  Ama “Adam kızmış”!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tarihi konuşma Halit Ergenç'in yeni dizisindeki bu bölümü akepe'liler üzerine alınıp tepki gösterdi Türkiye sınırına ilerleyen Suriyelilerin konvoyu Özgür Özel akepe'nin yeni hazırlığına dikkat çekti 'Hitler Bunlara Özeniyordur'