All News
17 Nisan 2018 ( 4801 izlenme )
Reklamlar

Vicdansızlıkta son nokta

Atanamayan öğretmen Merve Çavdar’ın işsizlik bunalımı sonrası geçtiğimiz günlerde intihar etmesinin üzerine Akepe Esenler Gençlik Kolları Yöneticisi Şeyma Korkmaz twitter'da “Atanamayan 500 bin öğretmen var. Kimse intihar etmiyor dini imanı Allah korkusu olanlar. demekki ateist deist miş bu bayan gittiği yerde cehennemdir tabi Allah bilir ama görünen köyde klavuz istemz yani. bir de cehape nin bir oyu daha azaldı” diye yazıp, sonuna da bir gülümseme imojisi koydu. Sosyal medyadan her kesimden tepki yağdı.

'CHP'NİN 1 OYU DAHA AZALDI'

Profil hesabında AKP Esenler Gençlik Kolları’nda yönetici olduğunu yazan Şeyma Korkmaz'ın bu sözleri sosyal medyada pek çok insanın tepkisiyle karşılaştı.















'DEİST VEYA ATEİSTTİR KESİN CEHENNEME GİDER'

Şeyma Korkmaz isimli AKP üyesinin yaşamına son veren bu genç öğretmen hakkında "CHP'nin 1 oyu daha azaldı" demesi de kan dondurdu.
Gelen tepkilerin ardından twitini sildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahçeli'den CHP'ye sert mesaj Bizi Aldatmalarına Fırsat Vermeyeceğiz Diyerek Bakan Nebati Tepkisini Dile Getirdi iddia: Kılıçdaroğlu istifa ediyor! MYK'da görevi Muharrem İnce'ye devretmek için kurultay çağrısı yapacak Parti Kuruyor mu? Ünlü Gazeteci O Soruların Kesin cevabını verdi.