Yandaş kanalın Chp'ye saldırmaktan sorumlu döneği yine saçmaladı

5708 izlenme 08 Ekim 2021
Reklamlar
Karşı çıktığı Kanal İstanbul’a daha sonra U dönüşü yaparak ''evet diyen bir Atatürkçüyüm'' çıkışı yapan şahıs, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını açıklamama kararına 'Seçmene hakaret' diyerek algı yaratmaya çalıştı.
-
Editörümüz M. Sezen Yalçıner'in yorumu:  Her gün çeşitli yandaş kanallarda akp propagandası yapıp sürekli CHP aleyhine konuşan bu şahıslar artık Chp hakkında konu bulamıyor olmalı ki, millet ittifakı adayının açıklanmasını istiyorlar.
Amaçları şu: Seçime normal şartlarda yaklaşık 2 yıl varken, O isim açıklansın ki, şimdiden her gün saldırıp iftira kampanyalarını bir an önce başlatıp akılları sıra yıpratsınlar.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşi baştan bitirmek için sandık kurullarına hakim olmalıyız videosuna nasıl ulaşıldı ? 17-25 ve Deniz feneri gibi yolsuzlukların avukatı şimdi de onları savundu: 'Servet sahibi olmak suç değil.' Boğaziçi Üniversitesi mezuniyetinde rektöre protesto: Öğrenciler konuşma yapan rektöre sırtını döndü Ekrem İmamoğlu'nun kriz çözme becerisi kurultay salonunda bir kez kanıtlanırken Eski bir CHP'li vekilin sözleri dikkat çekti