All News
29 Ocak 2021 ( 9232 izlenme )
Reklamlar

İBB Sözcüsü, Şarkıcı Kadını Rezil Etti

Hileli boşanarak devletten mal kaçırdığı sık sık gündeme getirilen Şarkıcı kadın, Nişantaşı'nda çekildiğini öne sürdüğü kalabalık metro görüntüsünü paylaştı. İBB, resimdeki metro durağının Madrid'de olduğunu söyleyerek şarkıcı kadına yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, şarkıcı Demet Akalın’ın kalabalık bir metro görüntüsünü paylaştığı mesajına yanıt verdi.


Şarkıcı, Twitter hesabından kalabalık bir metro görüntüsünü paylaşarak görüntünün Nişantaşı’nda çekildiğini iddia etmişti. Takipçilerinin "fotoğrafın İstanbul’a ait olmadığını, Nişantaşı'nda da metro bulunmadığını" belirtmesi üzerine Akalın, görüntüyü meslektaşı Deha Bilimler’den aldığını ifade söylemişti.

Akalın, paylaşımında "Osmanbey durağıymış... Nişantaşı’nda giden o durakta iniyormuş. Deha’nın (Bilimler) yalancısıyım fotoğrafı ondan aldım," ifadelerini kullandı.

İBB Sözcüsü Ongun da Akalın’ın eleştirisine fotoğrafın İstanbul'da değil Madrid'de çekildiğini ifade ederek yanıt verdi. Ongun, "Demet Hanım, umarız kısa zamanda tüm sektörler normale döner. Ancak, bu arzunuzu vurgulamak için kullandığınız fotoğraf İstanbul’dan değil Madrid’den, bilginize," dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mahkeme Kararını Verdi: tayyip'e Bop Eşbaşkanı Demek Hakaret mi? Abdülhamid'in torunu: Şehzade olarak göreve geldim İstanbul seçimini bilen anket şirketinden Erdoğan ve Bahçeli'yi şoka sokacak anket açıklaması Yeliz diye tanınan akepe'li vekilden skandal paylaşım